Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy filmet, mi lehet...

Bbenjoe kérdése:

Keresek egy filmet, mi lehet a címe?

Figyelt kérdés

Üdv. Keresek egy filmet, amit magyar szinkronnal láttam annak idején, de az biztos hogy külföldi: amerikai, vagy európai. 1990 körül készülhetett, vagy a 80-as években régebben valamivel. Legalábbis akkor láttam.

A középkor végén játszódik. Egy őszhajú ember vidéken él egy kunyhóban a két lányával, akik éppen hogy csak felnőttek. Van némi termőföldjük és állatuk, pl ökrük.

Egy nap két lovas bandita jön hozzájuk. Közülük a vezető azt mondja, hogy ő az öreg testvére, és követeli az örökség ráeső részét. A társát katonai rangon "káplár"-nak hívja.

Minden esetre a lányok apja tagadja, hogy közük lenne egymáshoz, elküldi. Ettől fogva a két bandita mindenféle támadást csinál ellenük: tüzet gyújtanak, az ökrüket megölik és az állat fejét egy karóba húzzák nekik. Végül a banditavezérre rátámad az őszhajú ember, de ekkor az említett "káplár" egy pisztollyal hátba lövi, és meghal.

A két lányt lehet, hogy megrőszakolják, ebben már nem vagyok biztos. Minden esetre a két lány bemenekül az erdőbe és bosszút forralnak. Először a káplárt csalják egy elrejtett verembe, és amikor az beleesik, lándzsával ledöfik. De a gonoszabbik haramia is megkapja a magáét: őt egy erdei patak mentén ölik meg - így állnak bosszút.

A film ezzel ér véget, hogy egy kártyákból jósló öregasszony megtalálja a meggyilkolt haramiát, és lesajnálóan a patak vizébe dobja a kártyáit, majd elsétál.

Erre emlékszem.

szept. 7. 11:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!