Mi a véleményetek az Esernyő akadémia 4. évadáról?
Eléggé vegyes érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban. Egyrészt a lezárás tetszett, szerintem ezt a részét jól megoldották. Bár sokszor tényleg eléggé kesze-kuszának tűnt, azért valamennyire következetesek maradtak, és ezt a történetszálat viszonylag jó minőségben vitték végig.
A legnagyobb problémám nekem a karakterekkel volt.
Kezdetben a sorozat erősségét szerintem pont az érdekes karakterek, illetve az azok között lévő dinamika adta. Na ebből a negyedik évadra szinte semmi nem maradt...
Diegot teljesen leépítették, ha visszanézitek milyen volt az első évadban, konkrétan árnyéka önmagának. Klaus csak lézengett a negyedik évadban, nem tett hozzá semmi komolyat úgymond sztorihoz. Ő volt az egyik legszínesebb karakter, egyáltalán nem használták ki. Luther a humorosságával szerintem átesett a ló másik oldalára, bár a többiekhez képest kevésbé figyelhető meg nála a hanyatlás. Ötös tartotta a szintet, de attól, hogy rosszabb nem lett, sajnos jobb se... Viktor se emelkedett ki a többiek közül semmivel, de igazából Allison sem sajnos :/
Az egyetlen, akire azt mondanám, hogy mutatott némi karakterfejlődést a korábbiakhoz képest, az talán Ben. De annyira rá, meg Jenniferre fókuszáltak, hogy a többiek el is vesztek mellettük a süllyesztőben.
Sajnálom, hogy ide jutott a sorozat, mert kezdetben tényleg nagyon jó volt... És a legszomorúbb az, hogy jó is maradhatott volna, ha egy kicsivel több időt és energiát fordítanak rá.
De ez van, maradok a képregénynél :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!