Véleményeket szeretnék kérni a Személyes Fejlődési Akadémiáról, ami 80%-os támogatással kínál nyelvtanfolyamokat. Átverés lenne? Pénzlehúzás?
Sziasztok! Engem is megkerestek, a telefonos beszélgetés után kaptam is emaileket a megerősítésről,de az emailek nem hivatalosak és elég gyanús formailag...
Valaki tud valami biztosat?
Hála az első hozzászólónak a linkkért, mert ott rengetegen írják, hogy csalásról van szó.
Akinek nem kattintható a link: a kihivott . hu oldalán a 0618001351 számra keresve olvasható a 275 db negatív hozzászólás erről a nyelvi tanfolyamról...
nekem is visszaigazoltak, a mainapig működnek (2023 novembere) ! Nekem 22k mondtak telefonban, a futar sms-ben 32k-t írt átvételnek, azonnal lemondtam.
A "jobb jövő" kerete finanszirozásán belül működnek, ugyan ezzel a 80%-os nyelvi támogatással.
Ez a legújabb telefonszámuk: 06 1 999 1340
Köszönöm szépen a válaszokat, majdnem én is bedőltem nekik.. elvileg már úton van a csomag, de így esélytelen, hogy átvegyem!
Hálás vagyok, a sok hozzászólásért, úgy érzem, sok idegeskedéstől mentettetek meg !
Sziasztok Friss infó, engem ma probáltak rászedni, +361 2730218 számról ugyanez, 22000ft ot kértek
!!!!
Sziasztok
Amint megkaptam ma az email-t tudtam hogy csalás. Semmi hivatalos kinézete nincs az emailnek. Telefonon is hivtak de ott sem győzött meg az illető. Már válaszoltam az emailre hogy ne is küldjék a belépési kódot postán mert nem érdekel a lehetőség.
Amugy is, ki halott olyat hogy postán küldenek egy platform kódot? A mai világban? csalás egyértelmüen!
2024.02.12.- én kerestek, még mindig működnek, 22.000 ft ot szeretnének utánvétellel kicsalni. 06 1 901 1062 es számról kerestek.
Kaptam tőlük emailt, egyértelműen csalók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!