Mi a véleményetek a star wars lázadók cimu sorozatrol?
én csak elkezdtem, 5 részt láttam, nekem nem jött be, a sztori nagyon gyerekes volt számomra, az animáció pedig eléggé gagyi, nem láttam semmi potenciált benne, így 5 rész után kaszáltam
lehet később beindult volna, de biztos nem szenvedek meg több részt
ugyan úgy voltam mint az első, 6-7 részig néztem, nem tetszett, az egész erőltetettnek tűnt, szokásos sablonos történetként indul, mint bármelyik más mese, csak ebben egyszerüen semmi extra nem volt, unalmas volt, így én is dobtam
de sok ismerősöm dicséri, sőt nekem ajánlották ezt, úgy kezdtem el, sok haver mondta nekem, hogy az első pár évad gyenge de megéri meglesni, viszont nem volt türelmem hozzá, nem tetszett
ez az egész amúgy a Shield sorozatra emlékeztet, annak is nagyon rossz az első évadja, hihetetlenül rossz, de aztán nagyon durván beindul
Nem rossz ...
A Clone Warshoz képest viszont gyermetegnek tűnik.
Összeségében nézhető,inkább ajánlatos megnézni,mint nem.Sok fontos cselekmény és esemény történik pl.:Darth Maul meghal,több inkvizítor,köztük a Nagyinkvizítor,Ezrából Bridgerből Jedi lesz,Kanan Jarrus hősies halált hal,feltűnik három klón(név szerint:Rex,Wolffe,Gregor),Lothal irányítása kicsúszik a birodalom kezéből és még sok más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!