A fekete fos tojást tud csinálni az emberekből (ovomorfózis a neve). A királynőt James Cameron találta ki, aki egy tudományos ember és logikusan szeret gondolkodni. Cameron euszociális állatfajt (rovar, emlős) csinált az alienből, mert gondolom így látta jónak.
Viszont Ridley Scott nem a tudomány embere, ahogy a történelmi filmjeiben a történelmi tényeket leszarja, úgy a scifikben tojik a tudományra is. Szóval Scott már rég kitörölte az alien királynőt, mert van valami berögződése Jézussal és az alienekkel. Szóval átbillentette az egész franchiset a fekete fossal ilyen teológia, mesterséges tervezés és teremtés irányba.
Nem lepődnék meg, ha egy későbbi alien filmben tényleg feltűnne Jézus Krisztus, mint a fekete fos tökéletes teremtménye.
Csak a fekete fos számít, az csinál mindent. Nem számít, hogy az egésznek semmi értelme, mert teljesen random szörnyeket gyárt csak.
De neki alapból ez a kattanása, szerintem nem 100 as már a faszi.
Ez a teremtős lófsz sztm cola mellékhatása.
Lásd Farkas Gyermekei is, az is jól kezdődik aztán lesz egy repülő fsz a végén, és ennyi.
Nem tudja kifejteni.
De maradjunk itt, lesz az emberekből egy nagy kopasz pszichopata majom.
Na bumm.
Mintha ez lenne a legtutibb elixír, és ezt az Alien univerzumba is bele kell tenni.
De szerintem kiolvastam az összes Alien, Predator, AvP könyvet is, a leggagyibb is veri ezt a filmet.
Vagy az Alien Isolation játék is.
A Predator nak sikerült.
(Prey)
jo persze, valaki itt gyk n szidta Prey t no miatt
de sok ev ota talan az egyik legjobban tetszo film volt
vege kisse eroltetetnek tunik
ugye a legjobb jelenet a medves, predator kisujjal kicsinalja medvet
amivel a lany nem birt meg amugy se volt harcos errol szol vegig, se nem nagy, es erosnek sem tunik
de azert vegen kicsinalja kisujjal predatort,
ami persze jo csak valahogy ellentetes filmel
mert azert kozelharc van koztuk
minden veletlenen szerencsen mulik ha hitelt akarunk adni neki
bar trukkre lenyegi vegre akar alapozni, de predator hogy lehetett ilyen ostoba?
mert nem ugy tunt mintha felkarusaga meghatotta volna
(nem lehet rafogni hogy sietet boszubol)
1,2 ben predator azert serul is ami nem esik jol neki
amugy konyvnek filmnek nincs koze egymashoz ha jol gondolom?
Prey
fekete loty romolusban honnan lesz?
ez az a valadek amibol feszkuket csinaljak Alienek csak savukkal higitjak?
A Prometheus-óta jön a fekete fos, meg a teremtős bziskodás, a Farkas Gyermekein át ez idáig.
A Romolusban én sem értem hogy miből nyerték ki/minek. Az elején ugye befogják azt az Alient amit Ripley kilőtt az 1 ben, de az kicsinál mindenkit. Illetve majdnem mindenkit.
A kérdésedre a választ Ash nevű android mondaná el, de a csodás forgatókönyv ennyivel elvágja, mikor az egyik hüegyerek mondja:
"Na, jó, elég a dumából"
Nincs köze hozzá, a Préda c. AvP könyv tök más, végülis egy trilógia első része.
Jó mind a 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!