Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki látta az Outer bankset,...

Aki látta az Outer bankset, annak ki volt a kedvenc szereplője? Csak én szerettem Rafet? Örültetek, hogy a végén Kiara és JJ története is jól végződött?

Figyelt kérdés

aug. 26. 00:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hallottam valami olyasmiről, hogy Rudy Pankow azért hagyta el a sorozatot, mert a barátnője féltékeny volt. Ez igaz?
nov. 12. 21:16
 12/21 A kérdező kommentje:
Gondolom az ötödik évad a bosszúról fog szólni, csak értitek, JJ nélkül nem ugyanolyan. Szerintem a legtöbb nézőnek ő volt a kedvence. Fura lesz nélküle
nov. 12. 21:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Amúgy csak én gondoltam úgy hogy Tapor ( nem tudom hogy kel leírni ) mintha kezdene át álni a másik oldalra 😅😅
nov. 12. 22:04
 14/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is, de ez nem ebben az évadban kezdődött. Ő többször is volt, hogy már "érezte a határt", csak hát a barátai visszatartják... Legalábbis szerintem
nov. 12. 22:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor ezek szerint nem csak én látom így ,de még mindig ott tartok hogy miért kellet JJ nek meghalnia
nov. 12. 22:41
 16/21 A kérdező kommentje:
Ami még nagyon szomorú, hogy az egyik részbe, amikor ugye azt hitték, hogy JohnB-ék meghaltak és kiderült, hogy nem, JJ azt mondta mosolyogva, hogy "nem ölhetsz meg egy snecit"
nov. 13. 07:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Meg amúgy én azt gondolom hogy ezt le kelet volna zárni a 3 évaddal ,persze örülök hogy lesz még mindig folytatása de így már nem lessz az igazi
nov. 13. 12:15
 18/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is vagy le kellett volna zárni, vagy legalább valami happy end-det hozni... Ha Rudy Pankow amúgy is elhagyta volna a sorozatot, akkor a negyedik évaddal be kellett volna fejezni anélkül, hogy meghal és akkor mondjuk a kék koronát nem kapták volna meg. Ha ez lett volna a vége, akkor senki se sír JJ miatt, de azért mégse olyan boldog az egész sztori, mivel nem sikerült...
nov. 13. 19:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Sajnos ez már nem lessz az igazi ,Ha csak valahogyan vissza nem hozzák 🤣
nov. 13. 23:22
 20/21 A kérdező kommentje:
JJ halálát előre megtervezték vagy azért kellett belerakni, mert a színész elment volna amúgy is?
nov. 14. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!