Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki látta az Outer bankset,...

Aki látta az Outer bankset, annak ki volt a kedvenc szereplője? Csak én szerettem Rafet? Örültetek, hogy a végén Kiara és JJ története is jól végződött?

Figyelt kérdés

aug. 26. 00:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is szerettem Rafet. Valameddig.

De aztán már nem. Sajnáltam, amiért ilyen lett. Sajnáltam, ami ezt kiváltotta belőle. Ő is lehetett volna a "jó" oldalon.

JJ és Kiara 🥰

aug. 26. 08:43
 2/21 anonim ***** válasza:
JJ és Kiara párosát én is szeretem. Rafe semleges volt, de végül negatív irányba billent.
aug. 26. 16:50
 3/21 anonim válasza:
Én elejente jj-t es kiarat shipeltem de most már rafe es kiara ❤️
szept. 3. 15:18
 4/21 dorirdodo válasza:
Én nekem az elejen az egyik kedvencem Rafe volt aztan a viselkedése miatt nem de a negyedik évad végére megint az egyik kedvencem lett
nov. 10. 20:30
 5/21 anonim ***** válasza:
Olyan kar hogy meghalt JJ
nov. 12. 13:45
 6/21 anonim ***** válasza:
Miiii? Meghalt?
nov. 12. 13:49
 7/21 anonim ***** válasza:
Igen meg az 5 évad elvileg arról szól hogy megbosszuolják ,nekem is a kedvenc karakterem volt
nov. 12. 15:02
 8/21 A kérdező kommentje:

#5 nagyon nagyon kár...

#7 nekem is+Rafe is

nov. 12. 18:27
 9/21 A kérdező kommentje:

SPOILER!!!

Éppen azt a részt nézem, amikor JJ fogja a koronát és örül, hogy megtalálták. Olyan szívszorító...

Végre sikerült, ő a hős, ő mászott fel érte, mindent megtett... Keresztapa lett volna, de sose láthatja JohnB-ék gyerekét. Komolyan...annyira rossz, hogy PONT Ő halt meg. Sikerült elérnie amit akart+együtt van Kiarával, minden szuper, erre meg...

nov. 12. 19:14
 10/21 anonim ***** válasza:
Amúgy gondoltam hogy meghal ,vagy lessz vele valami ,túl sok volt köröltte a figyelem az előző részekbe ,nyilván nem lehet minden happy,de nagy kár volt szerintem ennyire belenyúlni,ez már így nem lessz az igaz,sajnos az egesz sorozata kihat szerintem
nov. 12. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!