Aki látta az Outer bankset, annak ki volt a kedvenc szereplője? Csak én szerettem Rafet? Örültetek, hogy a végén Kiara és JJ története is jól végződött?
Figyelt kérdés
aug. 26. 00:02
1/21 anonim válasza:
Én is szerettem Rafet. Valameddig.
De aztán már nem. Sajnáltam, amiért ilyen lett. Sajnáltam, ami ezt kiváltotta belőle. Ő is lehetett volna a "jó" oldalon.
JJ és Kiara 🥰
2/21 anonim válasza:
JJ és Kiara párosát én is szeretem. Rafe semleges volt, de végül negatív irányba billent.
3/21 anonim válasza:
Én elejente jj-t es kiarat shipeltem de most már rafe es kiara ❤️
4/21 dorirdodo válasza:
Én nekem az elejen az egyik kedvencem Rafe volt aztan a viselkedése miatt nem de a negyedik évad végére megint az egyik kedvencem lett
7/21 anonim válasza:
Igen meg az 5 évad elvileg arról szól hogy megbosszuolják ,nekem is a kedvenc karakterem volt
8/21 A kérdező kommentje:
#5 nagyon nagyon kár...
#7 nekem is+Rafe is
nov. 12. 18:27
9/21 A kérdező kommentje:
SPOILER!!!
Éppen azt a részt nézem, amikor JJ fogja a koronát és örül, hogy megtalálták. Olyan szívszorító...
Végre sikerült, ő a hős, ő mászott fel érte, mindent megtett... Keresztapa lett volna, de sose láthatja JohnB-ék gyerekét. Komolyan...annyira rossz, hogy PONT Ő halt meg. Sikerült elérnie amit akart+együtt van Kiarával, minden szuper, erre meg...
nov. 12. 19:14
10/21 anonim válasza:
Amúgy gondoltam hogy meghal ,vagy lessz vele valami ,túl sok volt köröltte a figyelem az előző részekbe ,nyilván nem lehet minden happy,de nagy kár volt szerintem ennyire belenyúlni,ez már így nem lessz az igaz,sajnos az egesz sorozata kihat szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!