Kihagynak részeket a Barátok köztből?
Volt az a történetszál, amikor Vili bácsiékat átverik, pénzt követelnek tőlük, de Géza próbál segíteni nekik és elbeszélget a behajtóval. Ezután a bűnbanda Gézát megveri és ellopják a taxiját.
Én nézem egy ideje, de ez teljesen kimaradt. Pedig akkor még Magdi anyus biztosan élt. És különben is gyanúsan gyorsan pörög a sorozat
De milyen jogon csinálják ezt?
Régen a Film+-n nem is adták végig a sorozatot.
Ha jól hiszem a Szeress most! című sorozattal is azt tették, pár részt ki hagytak.
Pontosan jogalapon, övék a jog, úgy vagdalják, ahogy akarják.
Gondolom kell a hely a reklámnak.
Konkrétabbat tudsz esetleg? Nem erre gondoltál véletlenül? [link]
Egyébként biztos, hogy nem hagynak ki részeket, legfeljebb nem emlékszel rá. :)
Nem, nem ez volt.
Kb az volt a történetszál, hogy Vili bácsi és Magdi anyus belekeveredett valamibe, hogy mi volt, azt már nem tudom. De a lényeg, hogy pénzt követeltek tőlük. Géza felajánlotta a segítségét. A behajtó ment Magdi anyusék lakására, de a két öreg helyett Géza fogadta, ahol elbeszélgettek. Géza örömmel újságolta Viliéknek, hogy sikerült szót érteni az emberrel, ők meg köszönetképpen Gézát meghívták vacsorára.
Ezután Géza taxizott, egy utas beszált a hátsó ülésre, aztán hátulról elkapta Géza nyakát és arra kényszerítette, hogy egy telephelyre vezessen, ahol egy csapat várta, akik jól megverték és a taxiját is elvitték. Vili bácsiék meg morgolódtak, hogy hol van már ez a Géza, aztán megérkezett, kopogott, Vili ajtót nyitott, amire Géza összeesett az ajtóban.
Ha nem hagynak ki részeket, akkor hogyhogy ilyen gyorsan megy a sorozat? Már 2009 végén járnak, vagyis a 2 év alatt 11 évnyi epizódot leadtak.
Megvan! 2011-ben volt! Ez lesz az: https://www.youtube.com/watch?v=BUQuqjiSaZw
Eleinte csak hétköznap adták a részeket, de már egy jó ideje minden nap leadnak 4 részt, azért gyorsult így fel.
A Tildás részt vetítették, arra emlékszem, tavaly február-március környékén volt.
Attila péppé verése? Mire gondolsz? Ilyen nem rémlik.
Én direkt aktuálisan vártam és epizód szerint kinéztem Tildát, erre ugrott a sztori 1 napot. Pont onnantól már nem is számolják jól, ráadásul egybeiktattak napi 2 részt és így még furcsább lett a szitu. A Porton is téma volt, hogy elosztjuk kettővel a kiírt számot és nem a valót kapjuk. Felmentem a stream-re és ott volt fent a kihagyás. Volt egy ingyenes lehetőségem és elhasználtam erre. Irónikus módon pont az érdekelt, hogy mennyire volt durva. Nem emlékeztem 20 év után.
Attila péppé verése: Miklóstól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!