Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kihagynak részeket a Barátok...

Kihagynak részeket a Barátok köztből?

Figyelt kérdés

Volt az a történetszál, amikor Vili bácsiékat átverik, pénzt követelnek tőlük, de Géza próbál segíteni nekik és elbeszélget a behajtóval. Ezután a bűnbanda Gézát megveri és ellopják a taxiját.

Én nézem egy ideje, de ez teljesen kimaradt. Pedig akkor még Magdi anyus biztosan élt. És különben is gyanúsan gyorsan pörög a sorozat

aug. 24. 04:53
1 2
 1/16 Kedves Vezető ***** válasza:
51%
Ki.
aug. 24. 12:30
 2/16 anonim ***** válasza:
53%

De milyen jogon csinálják ezt?

Régen a Film+-n nem is adták végig a sorozatot.

Ha jól hiszem a Szeress most! című sorozattal is azt tették, pár részt ki hagytak.

aug. 24. 22:17
 3/16 Kedves Vezető ***** válasza:
51%

Pontosan jogalapon, övék a jog, úgy vagdalják, ahogy akarják.

Gondolom kell a hely a reklámnak.

aug. 25. 13:50
 4/16 anonim ***** válasza:

Konkrétabbat tudsz esetleg? Nem erre gondoltál véletlenül? [link]

Egyébként biztos, hogy nem hagynak ki részeket, legfeljebb nem emlékszel rá. :)

aug. 25. 17:35
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem, nem ez volt.

Kb az volt a történetszál, hogy Vili bácsi és Magdi anyus belekeveredett valamibe, hogy mi volt, azt már nem tudom. De a lényeg, hogy pénzt követeltek tőlük. Géza felajánlotta a segítségét. A behajtó ment Magdi anyusék lakására, de a két öreg helyett Géza fogadta, ahol elbeszélgettek. Géza örömmel újságolta Viliéknek, hogy sikerült szót érteni az emberrel, ők meg köszönetképpen Gézát meghívták vacsorára.

Ezután Géza taxizott, egy utas beszált a hátsó ülésre, aztán hátulról elkapta Géza nyakát és arra kényszerítette, hogy egy telephelyre vezessen, ahol egy csapat várta, akik jól megverték és a taxiját is elvitték. Vili bácsiék meg morgolódtak, hogy hol van már ez a Géza, aztán megérkezett, kopogott, Vili ajtót nyitott, amire Géza összeesett az ajtóban.

Ha nem hagynak ki részeket, akkor hogyhogy ilyen gyorsan megy a sorozat? Már 2009 végén járnak, vagyis a 2 év alatt 11 évnyi epizódot leadtak.

aug. 25. 18:01
 6/16 anonim ***** válasza:

Megvan! 2011-ben volt! Ez lesz az: https://www.youtube.com/watch?v=BUQuqjiSaZw

Eleinte csak hétköznap adták a részeket, de már egy jó ideje minden nap leadnak 4 részt, azért gyorsult így fel.

aug. 25. 18:18
 7/16 A kérdező kommentje:
2011-ben? De hát nem Magdi anyussal közösen ment bele Vili bácsi abba az üzletbe?
aug. 25. 18:51
 8/16 anonim ***** válasza:
53%
Tavalyi tavasszal Tilda megerőszakolását kihagyták. A régi TV-vetítés idején még nem voltak karikák, emlékeim szerint 14-es kék háromszöget kapott, most v.sz.l. 16-osba sorolható. De ez a Géza sztori egyáltalán nem 16-os karikás, tehát ez nem stimmel. 4 darab 16-os karikás rész lesz majd. De mivel az RTL Gold nem a magyarokhoz tartozik, szerintem ezeknek csak a felével lesz gond. Attila péppé verése és Zsolt lövése abszolút nem futhat majd le délelőtti ismétléskor. Nem tudom, hogy ezekkel mit fognak csinálni. Hármas szex apró kérdését és a Rózsa felgyújtását szerintem bevállalja a Gold. Sőt: Miklós hármas akciója is 12-t kapott a Gold-on és az RTL-en régen 16-os volt. Tehát valamit már átugrottak az elején és mást mégis megtartottak itt. Úgyhogy egyelőre kérdéses.
szept. 5. 22:03
 9/16 A kérdező kommentje:

A Tildás részt vetítették, arra emlékszem, tavaly február-március környékén volt.

Attila péppé verése? Mire gondolsz? Ilyen nem rémlik.

szept. 6. 02:39
 10/16 anonim ***** válasza:

Én direkt aktuálisan vártam és epizód szerint kinéztem Tildát, erre ugrott a sztori 1 napot. Pont onnantól már nem is számolják jól, ráadásul egybeiktattak napi 2 részt és így még furcsább lett a szitu. A Porton is téma volt, hogy elosztjuk kettővel a kiírt számot és nem a valót kapjuk. Felmentem a stream-re és ott volt fent a kihagyás. Volt egy ingyenes lehetőségem és elhasználtam erre. Irónikus módon pont az érdekelt, hogy mennyire volt durva. Nem emlékeztem 20 év után.

Attila péppé verése: Miklóstól.

szept. 6. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!