Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Zöe-k vagy Zeldák vagytok?

Zöe-k vagy Zeldák vagytok?

Figyelt kérdés
A Netflix Bojack Horseman című sorozatában szerepel 2 kislány, Zoë és Zelda, a lányok ikertestvérek. Zelda a boldog, optimista, szórakozni vágyó extrovertált testvér. Zoë a szeszélyes, okos, pesszimista introvertált. A sorozat egyik mára klasszikussá vált epizódjában azt sugallják, hogy lényegében mindannyian az egyik vagy a másik vagyunk. Erről mit gondoltok? Ti melyikek vagytok? Tényleg mind beskatujázhatóak vagyunk erre a 2 kategóriára?

aug. 22. 19:53
 1/3 Krisipoke ***** válasza:
100%

Nyilván nem, mert nem kétféle ember létezik, hanem annyi féle, ahány él a földön. Mindenki más.

Én például boldognak és optimistának gondolom magam, ugyanakkor meglehetősen introvertált vagyok. A fent leírt elképzelés alapján viszont ezeknek a tulajdonságoknak nem kellene megférnie egymás mellett.

aug. 22. 20:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Természetes nem kategorizálható be az ember, hogy valaki vagy fehér vagy fekete. Persze nyilván vannak akiket "inkább" az egyik "véglet" jellemez inkább, olyan tulajdonságai vannak leginkább, és vannak személyek akik pedig inkább a másik véglethez állnak valamivel közelebb és több jellemzőjük van a másik, ellentétből, de végtére is egyértelműen nem, nem lehet azért az emberiség tagjait vagy az egyik vagy a másik alá venni teljesen, az is csak részben igaz, hogy egy ember vagy introvertált inkább vagy extrovertált inkább, hiszen itt is van az ambivertált(/omnivertált) személyiségtípus is, egyébként énmagam is inkább a "középső halomba" tartozom, szóval igen, az emberi személyiségek igen sokszínűek. :D
aug. 22. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:
*Természetesen (#2 vagyok)
aug. 22. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!