Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok harca, elméleti kérdés....

Trónok harca, elméleti kérdés. Cat és Kisujj?

Figyelt kérdés

Hogy érezték volna magukat, ha a bordélyházban nem ruhában találkoznak. Tudom kicsit elméleti és furi kérdés. De tegyük fel, miközben Cat öltözködik, rányit Kisujj.

A sorozatot láttam. Szerintem Kisujj mindenképp megnézné magának Catet, és szerintem Cat is Kisujjat. Kisujj tenné szexuális előrelépéseket? Ha konkrét aktust nem is, de megfogná Cat mellét, megcsókolná stb.? Vagy már túl idősnek találná? Cat gondolom ezeket egyértelműen elutasítaná, lévén hű Nedhez. Kisujj meddig próbalkozna? Cat később elmondaná Nednek?

aug. 22. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez még mindig az AShatapOÓ-féle trónok harcára szexuálisan élvezkedő téma? Post nut clarity után szerintem az egész kérdést elfelejted ahogy van, és már nem is érdekel.
aug. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!