Melyik rész a kedvenc az Alien sorozatban?
Hát inkább a játékok, mint az Alien: Isolation és az Alien versus Predator 2.
Ezeken szórakoztam a legtöbbet és ezek után már az egyik film sem tudja visszaadni ugyanazt az élményt, mint amikor én lehetek az egyik karakter vagy a xenomorph vagy a predator.
Az új filmnél csak az járt a fejemben, hogy sétáljak ki és telepítsen újra az Isolationt inkább. Vagy amikor lövöldöztek, akkor azon járt az eszem, hogy a mozijegyek árából meg tudnám venni az Alien: Dark descentet leárazva.
Romolust meg nem lattam
nekem mind a 4 tetszik, mivel szeria indito volt ezert 1et jeloltem be
azzal rengeteg alapot lefektettek
ha avp2 a requiem az tenyleg a legkevesbe tetszo film
amugy a Predators (Ragadozok) 2010 nagyon tetszett annak folytatas jo lenne akar oszevonva avp3 ba
2 napja néztem meg a Romulust moziban. Számomra csalódás volt. Egyszer nézhető, de nem olyan jó, mint ahogy beharangozták.
Nálam egyértelműen a 2. Alien az etalon. Mivel az elsőben mai fejjel már nagyon kevés esemény történik és mégis filmművészeti remekmű, ezért Romulus-szal együtt második helyen. Így tovább: 3. Alien, 4. Alien, 1. AVP, Covenant, 2. AVP, Promi.
A 3.-4. Alien számomra csak rémálomként és nem valós idővonalként értelmezhető. Az 1. AVP-vel sok konkrét gondom nincs is, csak túlságosan laza lett. A Promi pedig egy értelmezhetetlen nagy nulla, az eredeti "Alien: Prometheus" kellett volna még 2009-ből.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!