Obi-Wan Kenobi sorozatban mi tetszett legjobban, és mi a legkevésbé?
Jó volt újra Ewan McGregor-t Obi-van szerepében látni. Maga a történet sajnos nem volt nagy durranás, csalódás volt, hogy sokszor Obi-vant olyan esetlennek, szerencsétlennek ábrázolták. Hayden Christensen, Anakin megformálója, külsején jobban nyomott hagyott az eltelt évek, mint Ewan McGregor-on.
Sok esemény nagyon kiszámítható volt, pl. mikor Obi-van és Leila azon a járművön a sivatagban a határnál át szeretett volna kelni.
Remélem a 2. évad jobb lesz.
Tetszett:
-Ewan és Hayden alakítása.
-Vader teljes egészében (a kastélyával együtt).
-Haja Estree és Reeva karaktere.
-Élőszereplős inkvizítorok, különösen a Főinkvizítor.
-Mindhárom Obi-Wan vs Anakin/Vader párbaj (3.-nak a visszaemlékezősre gondolok az 5. epizódban).
-Az Alderaan és a Dayu környezete.
Nem tetszett:
-A 4. epizód.
-A fénykard általi leszúrások.
-A negyedik nővér, mint szintén új inkvizítor háttérbe szorítása.
-Owen (tudom, hogy igaza van, de pár évvel korábban már vitázott ezügyben Kenobival, aztán nem sokkal később a Jedi megmentette az életét).
-Quinlan csak említés szintjén volt.
-Qui-Gon csak a végén jelent meg.
-Leia üldözése az 1. epizódban.
Jó volt Ewan McGregort újra Kenobi szerepében látni, meg amúgy is bírom ezt a színészt.
Ellenben teljesen feleslegesnek érzem ennek a sorozatnak a létezését. A történet teljesen behatárolt volt, Obi-Wan nem halhat meg, ahogy a többi főbb szereplő sem, mert a folytatásokban ugyebár benne vannak, tehát marha nagy drámai esemény vagy fordulat nem történhet benne. Második évadnak nem tudom mit lehetne kitalálni (remélem nem lesz), Luke-val értelemszerűen nem találkozhat, mert az csak Az új reményben történik meg.
Egyszer megnézni jó volt, de nekem semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!