Keresek egy filmet! Mi a film címe?
Sziasztok!
Sajnos nagyon foszlányosak az emlékeim, de azt tudom, hogy a film tetszett, de szerintem nem láttam végig anno sem.
Keresek egy film címet, amiről nem sokat tudok:
- hivatalos magyar szinkron van hozzá
- 1985-2015 közötti
két jelenetre emlékszem: valami történik az elején a főhősünkkel (férfi), amitől, gyorsabban gyógyul, kevésbé sérül és nem fárad. Valahogy ezt próbálják vizsgálni is, vagy egy rész benne, amikor futópadon mérik a teljesítményét és a vizsgálók nézik, hogy X ideje fut és nem fárad... Valahol a film végén, egy szigeten van és egy teherautót kell utolérnie, ami úton halad és akkor eszébe jut, hogy gyorsan tud futni, így átfut az erdőn - gyorsan, hiszen nem fárad - ez a jelenet világosban játszódik... kb. ennyire emlékszem a filmből... Várom az ötleteket, előre is köszi :-)
#1 vagyok. Gondoltam, de hátha... :D
Illetve közben még a Meteorember jutott eszembe, na meg egy olyan film, aminek a címére már én sem emlékszem, 1 jelenet maradt meg belőle az emlékeimben:
Balesetet szenved egy furgon, oldalára borul, és bármikor felrobbanhat. Egy kisfiú kérésére az apja bemászik a roncsba, hogy kimentsen valami fontos dolgot, de ekkor fel is robban, a fickó túléli, de súlyos égési sérülésekkel viszik kórházba. Itt azonban nagyon gyorsan regenerálódik, és ekkor szembesül Ő maga is a képességével.
Sziasztok.
Ugyan nagyban nem tudok hozzájárulni hogy megtaláld a filmet, de tudom hol tudnál rákeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!