Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy filmet! Mi a film...

Keresek egy filmet! Mi a film címe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos nagyon foszlányosak az emlékeim, de azt tudom, hogy a film tetszett, de szerintem nem láttam végig anno sem.

Keresek egy film címet, amiről nem sokat tudok:

- hivatalos magyar szinkron van hozzá

- 1985-2015 közötti

két jelenetre emlékszem: valami történik az elején a főhősünkkel (férfi), amitől, gyorsabban gyógyul, kevésbé sérül és nem fárad. Valahogy ezt próbálják vizsgálni is, vagy egy rész benne, amikor futópadon mérik a teljesítményét és a vizsgálók nézik, hogy X ideje fut és nem fárad... Valahol a film végén, egy szigeten van és egy teherautót kell utolérnie, ami úton halad és akkor eszébe jut, hogy gyorsan tud futni, így átfut az erdőn - gyorsan, hiszen nem fárad - ez a jelenet világosban játszódik... kb. ennyire emlékszem a filmből... Várom az ötleteket, előre is köszi :-)

aug. 11. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
A sebezhetetlen (2000) ?
aug. 11. 22:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt láttam, hasonló, de nem ez az.
aug. 11. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:

#1 vagyok. Gondoltam, de hátha... :D

Illetve közben még a Meteorember jutott eszembe, na meg egy olyan film, aminek a címére már én sem emlékszem, 1 jelenet maradt meg belőle az emlékeimben:

Balesetet szenved egy furgon, oldalára borul, és bármikor felrobbanhat. Egy kisfiú kérésére az apja bemászik a roncsba, hogy kimentsen valami fontos dolgot, de ekkor fel is robban, a fickó túléli, de súlyos égési sérülésekkel viszik kórházba. Itt azonban nagyon gyorsan regenerálódik, és ekkor szembesül Ő maga is a képességével.

aug. 12. 17:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, igen... valami ilyesmi! Ez lehet az, még valami ötlet, hogy mire emlékszel ebből a filmből? Mondjuk kb. mikori szerinted?
aug. 12. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak erre az 1 jelenetre, semmi több! :( Talán ‘80-as évek vége, vagy valamikor a ‘90-es években..
aug. 12. 22:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Vajon, hol és hogyan tudok ennyiből rákeresni? OpenIA nem segített, valami ötlet ? de köszi, igen, valami ilyesmi lesz! Nem a meteorember...
aug. 12. 22:44
 7/7 anonim válasza:
74%

Sziasztok.

Ugyan nagyban nem tudok hozzájárulni hogy megtaláld a filmet, de tudom hol tudnál rákeresni.

[link]

aug. 17. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!