A Sorozatokingyen oldal most másnál se jön be? Mi lett vele megszűnt?
Figyelt kérdés
***** * Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. nov. 1. 22:09
11/16 anonim válasza:
Jaaaaj hálásan köszönöm. Teljes depresszióba voltam,hogy nemtudom letölteni a kedvenc sorozatom új részét. Megnyugtattál.
12/16 anonim válasza:
na most akkor mi a nagy helyzet emberek? mert nekem még az info oldaluk se jön be meg semmi. tisztára mintha soha nem is lett volna az oldal... aztán most meg írtad h megnyugodtál... valaki írjon már pontos infót lécci nekem is! pls!
13/16 umbrella válasza:
Nekem sem jön be. Az info oldalon nov. 17-én azt ígérték, hogy kb. 2 nap és működni fog. Ehhez képest most az info oldal sem működik. Jó lenne tudni mi a helyzet!!
14/16 A kérdező kommentje:
angol sorozatok mediafire mappája itt van
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. nov. 21. 11:32
15/16 Dr:Alicee válasza:
azt írták, hogy csúszás van, mert kavarodás volt. de ezt 19-én írták és azután már nekem sem jött be az infos oldal.de mostmár jó lenne ha lenne valami hír vagy inkább az új oldal , ami működik.
16/16 Dr:Alicee válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!