A 2010-es évekből melyik sikerfilmet szeretted legjobban az alábbiak közül és miért?
Fuh jó kérdés. Többet nem láttam ezek közül (Szépség, Jégvarázs, új Oroszlánkirály, Halálos iramban, Hihetetlen család 2.), meg van ami nem is érdekelt, így ezeket nem tudom véleményezni. De pl. a Szépség és a szörnyeteg vagy az Oroszlánkirály eredetije nagyon tetszett, csak azok még ugye 90-es évek.
Maradt 5 opció.
A Harry Pottert én inkább a 2000-es évekre tenném, azt hiszem csak az utolsó két film volt ami 2010 után jelent meg, az is nagyon az elején, szóval nekem az kiesik mert azt egyben szeretem nézni. Ha a 2000-es évek lenne, akkor szerintem azt választanám.
Csillagok háborúja is ilyesmi, az ezredforduló trilógiáját szerettem, a 2010-es években kiadott részek viszont nekem nagyon gyengék összességében. Amúgy nagy Star Wars fan vagyok, ha csak simán alapon egy franchise-t kell szavazni, mindig azt szavazom, de pont a Disney-trilógia lett a legrosszabb az összes Star Wars alkotás közül.
Jurassic World nekem kicsit csalódás összességében, a legújabbat még nem láttam, a 4. nem volt rossz, de kicsit túltolták, az 5. egyáltalán nem tetszett.
Fekete Párduc nekem uncsi volt, meg azt ugye nem is nagyon lehet magában nézni, inkább csak az MCU részeként.
Maradt a Bosszúállók, az tetszett, de csak az Infinity Saga, ami utána jött az gyalázat, nem is nézem egy ideje. De mivel a 2010-es évek a kérdés, és a Végjáték pont 2019-ben volt, így legyen az.
Vegtelen Haboru ban nagyon sok jo jelenet van, Vegjatekban is
lelekkos aldozatok pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!