Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A 2010-es évekből melyik...

Gál Gábor 2024 kérdése:

A 2010-es évekből melyik sikerfilmet szeretted legjobban az alábbiak közül és miért?

Figyelt kérdés
aug. 7. 19:15
A kérdező szavazást indított:
Bosszúállók-sorozat
Csillagok háborúja-sorozat
Fekete párduc
Halálos iramban 7
Harry Potter-sorozat
Hihetetlen család 2
Jégvarázs-sorozat
Jurassic World-sorozat
Az oroszlánkirály
Szépség és a szörnyeteg
29 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Fuh jó kérdés. Többet nem láttam ezek közül (Szépség, Jégvarázs, új Oroszlánkirály, Halálos iramban, Hihetetlen család 2.), meg van ami nem is érdekelt, így ezeket nem tudom véleményezni. De pl. a Szépség és a szörnyeteg vagy az Oroszlánkirály eredetije nagyon tetszett, csak azok még ugye 90-es évek.

Maradt 5 opció.

A Harry Pottert én inkább a 2000-es évekre tenném, azt hiszem csak az utolsó két film volt ami 2010 után jelent meg, az is nagyon az elején, szóval nekem az kiesik mert azt egyben szeretem nézni. Ha a 2000-es évek lenne, akkor szerintem azt választanám.

Csillagok háborúja is ilyesmi, az ezredforduló trilógiáját szerettem, a 2010-es években kiadott részek viszont nekem nagyon gyengék összességében. Amúgy nagy Star Wars fan vagyok, ha csak simán alapon egy franchise-t kell szavazni, mindig azt szavazom, de pont a Disney-trilógia lett a legrosszabb az összes Star Wars alkotás közül.

Jurassic World nekem kicsit csalódás összességében, a legújabbat még nem láttam, a 4. nem volt rossz, de kicsit túltolták, az 5. egyáltalán nem tetszett.

Fekete Párduc nekem uncsi volt, meg azt ugye nem is nagyon lehet magában nézni, inkább csak az MCU részeként.

Maradt a Bosszúállók, az tetszett, de csak az Infinity Saga, ami utána jött az gyalázat, nem is nézem egy ideje. De mivel a 2010-es évek a kérdés, és a Végjáték pont 2019-ben volt, így legyen az.

aug. 7. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Egyiket sem szerettem. Ha nagyon választani kell akkor a H.P..
aug. 7. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Harry Potter. Mert szeretem a hangulatát, és a világát.
aug. 7. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
78%
Hp
aug. 7. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Bosszúállók-sorozatra szavaztam, ha már ezek közül kell, de amúgy egyikért sem rajongok annyira!
aug. 10. 01:49
 6/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

Vegtelen Haboru ban nagyon sok jo jelenet van, Vegjatekban is

lelekkos aldozatok pl.

aug. 11. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül nagyok sok mindent nem láttam, amit meg igen, sem minden tetszett. A Bosszúállók 1. kifejezetten tetszett, de nem folytattam tovább a szériát; amit meg láttam, és jó volt: Fekete párduc, Hihetetlen család 2, Jégvarázs 1. Az élőszereplős Oroszlánkirályt elég semmilyennek találtam. Harry Potterből csak a 2000-es években készült epizódokat láttam, azok a tetszik és elmegy skálán mozogtak.
aug. 12. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!