Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak olyan kedvenc filmjeite...

Vannak olyan kedvenc filmjeitek a '90-es évekből, amiket bármikor szívesen meg tudnátok nézni, annyira jó, de esetleg kevesen ismerik?

Figyelt kérdés
A '90-es évekből keresek olyan filmeket, amik emlékezetesek alkotások lehetnek a nézők számára, de nem ismert filmek.

aug. 5. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A tizenharmadik emelet

The Night Flier

Rossz hold

aug. 5. 20:47
 12/15 A kérdező kommentje:

De rendesek vagytok mind, nagyon köszönöm az összes hozzászólást! :)

Egy keveset ismerek, és olyan jó olvasni, hogy meg lett említve pl az "Egerek és emberek", vagy az "Arc". Őket láttam, és pont az ilyen filmeket keresném a leginkább, amik nyomot hagynak az emberben, elgondolkodtatják. A '90-es években tudtak ilyen filmeket csinálni. Nagyon szeretem a "Las Vegas végállomás" és az "Ítéletnap" c. filmeket, és persze a "Mátrix" 1. részét is. Viszont a 90%-át nem láttam és nem ismerem az említettek közül, szeretném mind bepótolni szép lassan őket.

Ha még tudtok, kérlek írjatok bátran! Mindenkinek ment a zöld pont és hálásan köszönöm nektek még egyszer!

aug. 5. 22:31
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha a dráma is érdekel, akkor még van ötletem:

Savior - A megmentő

Lazarescu úr halála

És más műfaj, de alig ismert:

Rókavadászat (The Hunting party)

aug. 5. 22:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Meztelen ebéd (1991)

Sötét város (1998)

Jákob lajtorjája (1990

Veszett világ (1990)

Az őrület torkában (1994)

eXistenZ - Az élet játék

Szabad préda (1992)

A hősök vére (1989)

SID 6.7 - A tökéletes gyilkos

Őrült Stone, avagy 2008: A patkány éve

aug. 6. 03:39
 15/15 anonim ***** válasza:

A semmi ágán

Sült zöld paradicsom

Gyönyörű zöld (La belle verte)

aug. 9. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!