Melyek a kedvenc horror filmjeitek?
24 vagyok de nekem a 74-es Texasi Lancfureszes a kedvenc. Szeretem a Halloween első részét, a Rém álom az elm utcában első részét. Illetve A Dolog, A légy es az Alien első része is nagy kedvenc. Bár ezek talán nem klasszikus horrorok, inkább a sci-fi vonal dominál. De bárki írhat olyat ami kicsit is bele tartozik a horror kategóriába. A 21.században nagy kedvenc a fűrész 1, végső állomás 1, A barlang, Motel, Mártírok, majd később a Valami követ, Az (Pennywise), Tűnj el.
Nektek mi a kedvenc, lehet sokat is írni, meg külön szedni h régebbi, újabb, 20.század 21-ik. Lehet hentelős vagy pszicho. Nekem egyedül a szellemes,démonos filmek nem jönnek be.
A Dolog (Carpenter)
Sikoly filmek
Rémálom az Elm utcában első része (de a többi részt se utálom, csak nem a kedvenceim)
Egy amerikai farkasember Londonban
Dracula (1992-es változat)
A legújabbak közül:
Vicious fun
La Llorona (a guatemalai eredeti és nem a rossz amerikai remake)
Cloverfield, 10 Cloverfield lane
The cabin in the woods
Nekem meg pont a hentelős nem jön be, inkább szellemes/démonos, esetleg zombis, ha nem unalmas. Évjárat nekem tökmindegy!
Amityville Horror - A rettegés háza
Silent Hill - A halott város
Halottasház (Mortuary)
Godsend - A teremtés klinikája
A szellemváros rejtélye
Hívatlan vendég
Talán a legigényesebb amit láttam az a Démonok között 1-2.
Nem volt rossz a tükrök sem de a vége az kicsit sok volt már.
Hallooween (összes)
Péntek 13 (összes)
Rémálom az Elm utcában (összes)
Az árva
Sorvadj el
Sikoly (1,2,3,5)
Menekülj! (Mind2)
Halálos kitérő (összes)
Texasi láncfűrészes (összes)
Bunnyman (összes)
Motel (összes)
Az (mind2)
Kedvencek temetője (összes)
Végső állomás (összes)
Meg van még egy jó pár, de hirtelen ennyi ugrott be. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!