Trónok harca vagy Sárkányok háza?
Mostanában a haveri körömben rengetegen mondják hogy az évezred sorozata a sárkányok háza, meghogy a trónok harca az egy semmi ehhez képest
Én nagy trónok harca rajongó vagyok és szerintem az egy kicsit túlzás hogy a sárkányok háza 1000szer jobb mint a trónok harca
Én azt a Sárkányok házát nem bírtam végignézni, már az első évadot se. Amit láttam belőle, az borzasztó.
A Trónok harcából szerintem az első három évad, ami tényleg nagyon nagyon jó volt. Utána elkezdett egy picit elfáradni, a 8. évadnál meg igazából alig vártam már, hogy vége legyen.
Biztos, hogy a Trónok harca híresebb.
A Trónok harcában jobban a karakterek, a Sárkányok háza viszont közelebb áll a könyvek világához, mert nincsenek kivágva a fantasy elemek.
Szerintem a kettő legjobb részeiből lehetne tényleg tökéletes sorozatot csinálni.
#9 Pedig
--- SPOILER ---
Jon Snow is targarien.
--- SPOILER ---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!