Az új Deadpool filmben mennyire vannak durva, esetleg szexuális tartalmú jelenetek?
Tételes lista:
Ezek alapján egy 12 éves gyereknek egyáltalán nem ajánlott. Ebből csak két dolgot emelek ki: "Strong innuendo and brief references to anal sex and anal birth, necrophilia, oral sex, blowjobs, strippers and homoerotic comedy. " és "Stabbings, decapatations, dismemberments, bodies explode into gory messes. "
Valamint egy 127 perces filmben: "120+ uses of "fuck", 2 uses of "cunt" and several uses of "shit", "bitch", "asshole", "goddamn", "jesus christ", "dick", "pussy", "slut", "penis". "
Nézem milyen 18-as karika, mikor most láttam pár órája, s 15-ös karika volt, aztán rájöttem, hogy Romániában néztem, nem pedig Magyarországon, ahol te akarod, és ahol egy vicc a korhatár-besorolás. :D
A franciáknál pont 12 karikás.
Én már felnőttként láttam mind a 3 Deadpool filmet, de szerintem én is megnéztem volna 12 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!