Jó lett az új Deadpool film?
#1-es vagyok. Azért vannak benne érdekes jelenetek:
SPOILER
Például szerepel Chris Evans is a filmben, de érdekesség képpen nem Amerika Kapitányként, hanem a Fantasztikus 4-esből Johnny Storm karaktereként tér vissza. Bár egyszer sem változik át fáklya emberré, lehet így akartka spórolni a CGI-on...
Még érdekesség, hogy Wesley Snipes is kameózik a filmben Penge szerepében, ami nagy meglepetés. Illetve Gambit is feltűnik a filmben akit Channing Tatum alakít.. Hát elég érdekes szereposztás annyi biztos.
SPOILER 2:
Illetve az utolsó harci jelenetben felkerül Rozsomákra a legendás maszk is, aminek az X-Men rajongók bizonyára nem kicsit örülnek. Meg kell jegyezni, hogy meglepően jól is néz ki. Nem giccses egyáltalán. Pár az X-Men filmekből ismert gonosz karakter is feltűnik még a filmben: Sabertooth (Kardfog) akivel Rozsomák egy pillanat alatt végez. Illetve Toad, Jaggernaut is feltűnnek még pár mápercre.
Nekem bejött, a történet se volt rossz, kb. amit elvár az ember egy hasonló filmtől. Az biztos, hogy látványos volt és aki szereti Deadpoolt, annak vicces.
De - én követem a Marvel filmeket, sorozatokat, képregényt is szoktam olvasni, angolul is, azokból is olvastam, amik ki se jöttek magyarul.
Így kb. minden képkockában volt valami felfedeznivaló.
A férjem vsz. jobban unta, kb. a buliszervizt látta. Bár asszem partiszervizt mondott. :D
Én is ilyen 39 éves boomer lennék, de egyébként nem az vagyok, asszem Y lennék vagy mi.
7es
Nyílván nem vagy boomer és nekem ez nem a korról szól, hanem ha valaki nem tud értékelni valamit ami egy mestermű lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!