Mi ennek a horrornak/thrillernek a címe?
Egy csapat fiatal elmegy sátras túrázni valahol Amerikában egy nemzeti parkba. Ott egy magát sherrifnek kiadó sorozatgyilkos az, aki becserkészte őket, és elrabolta az egész bandát, akiket fogva tartott a pincéjében, aztán sorban legyilkolászta őket. A végén már csak egy srác maradt a társaságból, azzal meg kérdezz-feleleket játszott úgy, hogy ha rossz választ ad, levágja láncfűrésszel az ujját, de aztán már a jó válaszoknál is vagdosott, aztán a srác valahogy el tudott futni, de egy folyosóra keveredett, ahol egy csomó hullába botlott, és végül mégse menekült meg.
Évekkel ezelőtt láttam valahol a tv-ben ezt a filmet, akkor kiderítettem a címét, de már nem emlékszem rá.
Végzetes túra (videa megosztón fenn van!)
Egy baráti társaság úgy dönt, hogy hegyi túrára indul. A hegyen, az erdőben aztán kellemetlen meglepetések sorával kell szembesülniük, s nem csupán a tériszonyukat kell legyőzniük. Hamarosan rádöbbennek, hogy valaki figyeli, követi őket, s az életükre tör.
(forrás: port.hu)
2
Szerintem a Wolf Creek című film az.Abban tuti,hogy van ilyesmi jelenet.Arra hogy az első vagy a második részében már nem emlékszem.De ez a kérdezz felelek rész biztos,hogy szerepel valamelyikben..
2.
Aaahhh ez lesz az, köszi szépen 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!