Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik volt ez a régi Szovjet...

Melyik volt ez a régi Szovjet film?

Figyelt kérdés

Volt egy videos elemzés a társadalmi folyamatokról. Régen voltak igazi humoros filmek, amik mára eltűntek ; Dutyi dili, Rendőrakadémia. Ma már a vígjátékban is kellemetlen, "gonosz" poénokkal tűzdelt sablon van mint a Horrorra Akadva 1-5.

Volt egy régi Szovjet film míg a Magyar TV-én adták le úgy a '80-as években. Nem tudom mi a címe. Jó lenne ismét megnézni. Tele volt poénokkal. Már nem sok mindenre emlékszem belőle, de azt leírom. Egyfajta társadalomkritika volt. A szocializmust karakírozta ki, mint a csengetett milord is pl a sajátjukat. Olyan poén volt benne amit azóta sem felejtek el. A panelház teteje beszakadt. Bár lehet nem panelház volt. Nem ért ki a brigád csak pár nap múlva, ezért a gondnok kiadta a parancsot, hogy tartani kell a lakóház lakóinak, akik cserélték egymást. Aki négy vagy nem tudom hány órát tartja az kap pálinkát. Hatalmas poén. Sorban álltak az alkoholisták, hogy ki tartsa a tetőt. Óriási poén

A legtöbb jelenet egy hatalmas panellakásban játszódott. Ott élt a főszereplő. Sok szoba volt és minden tele volt nővényekkel, mert azt gyűjtötte. Sokszor keresgélni kellett egy lakásban hol is van az illető. A mai lakásához szokva ez szintén poénos társadalomkritika. Szerintem kiszedtek több lakás falát is, mert az a lakás hatalmas volt.

Akkora poénok voltak benne és gyerekként is hatalmasokat nevetett rajta a család. Jó lenne meg egyszer megnézni

júl. 16. 18:58
 1/3 HalkHogen ***** válasza:
100%

Megtaláltam neked, de szerintem én is megnézem majd.

[link]

júl. 16. 20:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Hatalmas pacsi!

Óriási vagy😊

Had kérdezzem meg, hogy lehet ennyi filmnek a nevét megjegyezni? Hihetetlen. Én a Netflixen,maxon minden nap nézek 3-4 filmet amikor szabadnapom van és már egyiknek sem emlékszek a címére.

júl. 18. 10:44
 3/3 HalkHogen ***** válasza:

Csak szerencsénk volt, én magam sosem láttam ezt a filmet. Beírtam a keresőbe, hogy "szovjet film szatíra", és kidobta ezt a Szökőkút c. filmet a videán. Elsőre nem is hittem, hogy ez az, de belenézve láttam, hogy tartják a beszakadt tetőt a jóemberek, ebből már biztos voltam, hogy ezt keresed.

Amúgy én a legtöbb film címére emlékszem, amiket megnézek. Embere válogatja. Nekem is van olyan, ami kiesik, annyira semmilyen film.

júl. 19. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!