Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szólsz ehhez, hogy karakte...

Mit szólsz ehhez, hogy karakterek neveit sorsoltam ki?

Figyelt kérdés

Régen néztem a tini sorozatokat (Nickelodeon és Disney Channel élőszereplős sorozatait.)

Ezekből a sorozatokból össze írtam a főszereplő karakterek neveit. Úgy sorsoltam, hogy cetlikre ráírtam a karakterek neveit. Aztán össze ráztam őket szatyorban és dobozban.

Amikor kihúztam egy karakter nevét, egy füzetbe írtam bele.

(Még azt is írtam,hogy különleges ismerős.)

júl. 14. 17:34
1 2
 11/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Csodalatos otlet csak rossz

"(Még azt is írtam,hogy különleges ismerős.)"

ez is erdekes a vegen

meg a #kozvelemeny-kutatas kulcsszo is

megha minden huzast mas is csinalna az se lenne kozvelemeny kutatas hanem ha pontozna pl 10,20 szineszt pl. vagy ilyesmi

privat uzenetei is erdekesek lehetnek :D

#8 szerinte a peldazas megmagyarazas ravilagitas oktalansagara

tul spirazas (kulon irva)

vagyis random lehetnek otletei embereknek hasonlok amik

jok vagy rossz otletek?

Firkalok cetlikre osszekeverem oket kihuzkodom oket ("sorsolom") ezeket osszeirom (ujabb firkalas) es kesz gyoztem

csodalatos otlet

csak szolok kerdezo, gyerekeknek is sokkal jobb otleteik vannak altalaban, szoval ha felnott vagy az problemakat jelenthet

júl. 21. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!