Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit szólsz ehhez, hogy karakte...

Mit szólsz ehhez, hogy karakterek neveit sorsoltam ki?

Figyelt kérdés

Régen néztem a tini sorozatokat (Nickelodeon és Disney Channel élőszereplős sorozatait.)

Ezekből a sorozatokból össze írtam a főszereplő karakterek neveit. Úgy sorsoltam, hogy cetlikre ráírtam a karakterek neveit. Aztán össze ráztam őket szatyorban és dobozban.

Amikor kihúztam egy karakter nevét, egy füzetbe írtam bele.

(Még azt is írtam,hogy különleges ismerős.)

júl. 14. 17:34
A kérdező szavazást indított:
Jó ötletnek tartom
Rossz ötletnek tartom
13 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Az nem derül ki, hogy ennek mi a célja. Miért csináltad ezt?
júl. 14. 17:58
 2/11 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
65%

#1 +1

igy tehat eleg vicces a kerdesed, onmagaban gyerekes

de gyerekkent is lehet ertelme csak tudni kellene micsoda

júl. 14. 19:21
 3/11 A kérdező kommentje:
1-es nem az volt a kérdésem amire gondolsz!!!
júl. 14. 20:28
 4/11 anonim ***** válasza:
76%
#3 Szerintem nem érted, amit írtam. Olvasd el még egyszer a kérdésedet. Annyit kérdeztél, hogy mit szólunk ehhez. De egyedül annyit tudunk, hogy kihúztál neveket, majd felírtad őket. Oké, de mit szóljunk hozzá, ha nem tudjuk, hogy miért csináltad ezt? Miért kellett őket kihúzni? Mit értél el ezzel? Felírtál neveket egy papírra, és...?
júl. 14. 21:06
 5/11 A kérdező kommentje:

Én véleményre vagyok kíváncsi, hogy csak mit szóltok magához, az ötlethez!!!

Remélem most már érted, amit mondok!

júl. 14. 21:26
 6/11 A kérdező kommentje:
A szavazásnál azért van, az ötlet szó
júl. 14. 21:33
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

De nem érted, hogy nem tudjuk, mire jó ez? Oké, kihúzol neveket. És? Ettől jobb neked? Jobb a karaktereknek? Nyernek talán valamit, vagy bekerülnek valami csapatba? Csak mert sorsolni akkor szokás, ha annak van egy célja. Tudod, mint amikor lottót húznak, vagy mint amikor csoportokba sorolják az országokat pl. a foci Eb előtt. Mi történik azokkal, akiket kihúzol? Mert most csak annyit tudunk, hogy felírod őket. Jó, de miért? Valami játékhoz kell? Vagy rangsorolni próbálod őket?

Én meg tegyük fel, hogy felírok számokat. Meg tudod ítélni, hogy ez jó ötlet-e? Elvégre fogalmad sincs, minek írok fel számokat. Van vele valami célom? Használni fogom ezeket a számokat valamire? Vagy csak nincs jobb dolgom, mint számokat írogatni? Érted már, miért teljesen értelmetlen így a kérdésed?

júl. 14. 23:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Túl spirázza a hetes. Meg mondtam, hogy mire jó a kérdés. Mit szeretnék tudni!!!
júl. 14. 23:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hány éves lehetsz, de reménykedek, hogy gyerek vagy, mert ha felnőtt lennél, teljesen abszurd lenne ez a beszélgetés...

A kérdésedet nem lehet értelmezni, de akkor azt mondom, hogy rossz ötlet, amit csinálni akarsz, mert felesleges neveket kihúzogatni egy dobozból. Tessék.

A privát üzenetekkel meg állj le, légy szíves, nem fogok válaszolni. :)

júl. 14. 23:38
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Én azt szólom, hogy főleg. Ennek legalább annyi értelme van, mint a kérdésnek.
júl. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!