Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miről szóljon a filmem?

Miről szóljon a filmem?

Figyelt kérdés
Csinálnánk barátaimmal egy amatőr rövid filmet, de nem igazán tudjuk miről szóljon, tudnátok adni egy pár ötletet?

júl. 14. 12:52
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
Az emberi jóságról.Az egymással méltó módon viselkedő emberek között megnyilvánuló Jóistenről.
júl. 14. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
A barátságotokról, hogy igaz barátok vagytok. Mindenben meg segítitek egymást, gyakran kijártok együtt stb. Hajrá!
júl. 14. 13:28
 3/10 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

Miért akartok bármit csinálni, ha nem akartok semmit se csinálni? :)

Ha csak gyakorolni akartok, akkor próbáljátok leutánozni egy híres film jelenetét.

júl. 14. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
Arról hogy lassan eltűnik a kreativitás a világból, és az emberek képtelenek önállóan alkotni bármit is.
júl. 14. 14:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Persze..Néhány srácról akik filmet akarnak forgatni.De mivel nem jut eszükbe miről is szóljon az a film- csak abban biztosak,hogy filmet akarnak készíteni;így hát segítséget kérnek másoktól a film forgatókönyvének megírásához.
júl. 14. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:

"Csinálnánk barátaimmal egy amatőr rövid filmet, de nem igazán tudjuk miről szóljon"

Szóljon arról, hogy milyen amatőrök vagytok a barátaiddal. :) Még működhet is, mert őszinte lesz.

júl. 14. 15:28
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem olyan meglepő hogy amatőrök vagyunk, ha még soha nem csináltunk filmet, azt pedig hogy kiről szoljon azért nme tudjuk még mert ezt nem tezvezkettüm hetekik, hónapokig egyszer csak kitaláltuk hogy csinálhatnánk és ennyi.
júl. 15. 07:58
 8/10 Gál Gábor 2024 ***** válasza:

ma 07:58

Nem bántásból írtam, csak ideális esetben ez fordítva működik: előbb van meg, hogy mit szeretnél kifejezni, és utána jön, hogy ezt milyen formában lehet a legjobban megtenni.

Én mindig úgy képzeltem, hogy a mindenséget próbálnám kifejezni, a lényegét az összes eddigi élettapasztalatomnak.

júl. 15. 08:38
 9/10 Senior Séf ***** válasza:
Jégkockákról, bazmeg.
júl. 15. 12:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Nincs egy "forgatókönyvíró" a csapatban?...De szóljon mondjuk a politikussokról.Amolyan Állatfarm stílusban...

-----------------------------------------------

Vagy az alábbi novella részletet is filmre lehetne vinni.Már meg is van írva minden.Kb.mint egy forgatókönyv.Csak követni kell a művet.Tessék:

"A parlament előtti téren több ezernyi főből álló tömegnek szónokolt valaki:

- Elég, ha egy pillantást vettek szűk homlokomra, állati kapzsiságtól eltorzult arcomra, s azonnal láthatjátok, kivel van dolgotok. Semmiféle mesterséghez, tudományhoz nem értek, a világon semmire se vagyok alkalmas, legföljebb arra, hogy az élet értelmét magyarázzam nektek s vezesselek benneteket a cél felé. Hogy mi ez a cél, azt is elárulom. Egy-kettő meg akarok gazdagodni, pénzt harácsolni, hogy minél több legyen nekem, s minél kevesebb nektek. Ezért titeket még inkább el kell majd butítanom. Vagy talán azt hiszitek, hogy már elég buták vagytok?

- Nem, nem - harsogta a tömeg fölháborodva.

- Tehát cselekedjetek lelkiismeretetek szerint. Ellenjelöltemet mindnyájan ismeritek. Nemes, önzetlen férfi, hatalmas koponya, világító elme. Van ebben a városban olyan valaki, ki melléje áll?

- Senki! - ordított a tömeg, mint egy ember.

- Nincs senki - és fenyegető öklök emelkedtek a levegőbe."

júl. 15. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!