Miről szóljon a filmem?
Miért akartok bármit csinálni, ha nem akartok semmit se csinálni? :)
Ha csak gyakorolni akartok, akkor próbáljátok leutánozni egy híres film jelenetét.
"Csinálnánk barátaimmal egy amatőr rövid filmet, de nem igazán tudjuk miről szóljon"
Szóljon arról, hogy milyen amatőrök vagytok a barátaiddal. :) Még működhet is, mert őszinte lesz.
ma 07:58
Nem bántásból írtam, csak ideális esetben ez fordítva működik: előbb van meg, hogy mit szeretnél kifejezni, és utána jön, hogy ezt milyen formában lehet a legjobban megtenni.
Én mindig úgy képzeltem, hogy a mindenséget próbálnám kifejezni, a lényegét az összes eddigi élettapasztalatomnak.
Nincs egy "forgatókönyvíró" a csapatban?...De szóljon mondjuk a politikussokról.Amolyan Állatfarm stílusban...
-----------------------------------------------
Vagy az alábbi novella részletet is filmre lehetne vinni.Már meg is van írva minden.Kb.mint egy forgatókönyv.Csak követni kell a művet.Tessék:
"A parlament előtti téren több ezernyi főből álló tömegnek szónokolt valaki:
- Elég, ha egy pillantást vettek szűk homlokomra, állati kapzsiságtól eltorzult arcomra, s azonnal láthatjátok, kivel van dolgotok. Semmiféle mesterséghez, tudományhoz nem értek, a világon semmire se vagyok alkalmas, legföljebb arra, hogy az élet értelmét magyarázzam nektek s vezesselek benneteket a cél felé. Hogy mi ez a cél, azt is elárulom. Egy-kettő meg akarok gazdagodni, pénzt harácsolni, hogy minél több legyen nekem, s minél kevesebb nektek. Ezért titeket még inkább el kell majd butítanom. Vagy talán azt hiszitek, hogy már elég buták vagytok?
- Nem, nem - harsogta a tömeg fölháborodva.
- Tehát cselekedjetek lelkiismeretetek szerint. Ellenjelöltemet mindnyájan ismeritek. Nemes, önzetlen férfi, hatalmas koponya, világító elme. Van ebben a városban olyan valaki, ki melléje áll?
- Senki! - ordított a tömeg, mint egy ember.
- Nincs senki - és fenyegető öklök emelkedtek a levegőbe."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!