Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kérdések a Squid Game koreai...

Kérdések a Squid Game koreai sorozathoz?

Figyelt kérdés

- Vajon a VIP-ek miért unatkoztak a "játék" előtt? Talán depressziósak voltak, vagy hogy értették, hogy unatkozás miatt csináltak ilyen "műsort" ?

- A rendőrség miért nem fogta el még a Frontembert, és a vipeket? nem tűnt fel nekik, hogy sok ember tűnik el?

- miről fog szólni vajon a második évad?

2024. júl. 12. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
40%

- mert a gazdagék unatkoznak, kell nekik a szórakozás

- lefizették a rendőröket

- nem tudom, nekem nem tetszett annyira hogy rá nézzek majd a második évadra, igazából a sztorival meg minden mással nem volt bajom, számomra a játékok voltak nagyon gagyik, alig volt bennük taktikázás, stratégia, lényegébe gyerek játékok voltak, egyszerűek

ha megnézel pl egy Alice in Borderland sorozatot, na abban sokkal okosabb dolgok vannak

2024. júl. 12. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert elmebetegek.Nyilván épeszű,egészséges lelkületű embert nem szórakoztat mások szenvedése és halála.Tehát már eleve zakkantak voltak azok a vipek.
2024. júl. 13. 10:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Halálosan unatkoztak? Mindennap ugyanaz történt nekik is?
2024. júl. 13. 10:22
 4/6 anonim ***** válasza:

3

Valószínűleg agyukra ment a jólét.A folytonos harácsolás.

2024. júl. 13. 10:37
 5/6 A kérdező kommentje:
A kényszerjáték jó ötlet számukra?
2024. júl. 13. 10:39
 6/6 anonim ***** válasza:

5

Szerintem nem.Inkább a kényszergyógykezelés lenne jó ötlet számukra...Egy olyan sorozatot megnéznék amiben ilyen aberrált,elszállt "V.I.P"-et kezelnek ki és rehabilitálnak.

2024. júl. 13. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!