Kérdések a Squid Game koreai sorozathoz?
- Vajon a VIP-ek miért unatkoztak a "játék" előtt? Talán depressziósak voltak, vagy hogy értették, hogy unatkozás miatt csináltak ilyen "műsort" ?
- A rendőrség miért nem fogta el még a Frontembert, és a vipeket? nem tűnt fel nekik, hogy sok ember tűnik el?
- miről fog szólni vajon a második évad?
- mert a gazdagék unatkoznak, kell nekik a szórakozás
- lefizették a rendőröket
- nem tudom, nekem nem tetszett annyira hogy rá nézzek majd a második évadra, igazából a sztorival meg minden mással nem volt bajom, számomra a játékok voltak nagyon gagyik, alig volt bennük taktikázás, stratégia, lényegébe gyerek játékok voltak, egyszerűek
ha megnézel pl egy Alice in Borderland sorozatot, na abban sokkal okosabb dolgok vannak
3
Valószínűleg agyukra ment a jólét.A folytonos harácsolás.
5
Szerintem nem.Inkább a kényszergyógykezelés lenne jó ötlet számukra...Egy olyan sorozatot megnéznék amiben ilyen aberrált,elszállt "V.I.P"-et kezelnek ki és rehabilitálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!