Az nagyon gáz, ha 30 évesen újra elkezdtem gyűjteni a Pokémon tazókat?
A 90-es években gyerekkoromban imádtam a Pokémon rajzfilmet, minden hétvégén adták a kölyök klubban reggelente és akkor nagyon mentek ezek a tazók, amikor a chips-ekben voltak, szóval nem azokra az újabb fajta foszforeszkáló háromszögekre gondolok, hanem a klasszikus tazókra. (Nem, nincs Pán Péter szindrómám mielőtt valaki megkérdezné.)
Múltkor valahogy ráleltem egy részre, de nem szándékosan és lekötött. Annyira visszahozta a gyerekkoromat, hogy újra elkezdtem nézni a sorozatot és amikor egyedül vagyok mindig nézem 🤣 ezek a tazók annyira nosztalgikus érzést, örömöt váltottak ki belőlem hogy úgy éreztem be kell szereznem egy fajta ereklyékként. Jó persze párbajozni már nincs kivel, de potom összegért vettem vagy 150-et. Hát ez van na. Kíváncsi vagyok hogy más is van e ezzel így (esetleg más rajzfilmekkel kapcsolatban). Pokémon GO-t is letöltöttem de csak nagyon felszínesen ismerem és kissé unalmas is. Szóval ti mit gondoltok erről, hogy egy 30 éves mült srác tazókat gyűjt? Oké nem szokványos, de szerintetek gáz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!