Hol találom azt a videót, ami az illuminatiról szólt, egy idős ember elmondja, hogy a kezük alatt van már minden, mindent irányítanak és hogy mi a további tervük? Kb 10-15 perces videó.
Köszi, egyébként csak eszembe jutott és megakartam hallgatni hogy lám tesznek-e utalást 2030-ra abban a videóban. Mivel most a Nato főtitkár azt mondta, hogy tiszteletben tartják Magyarország döntését és a jövőben Magyarországnak nem kell katonákkal támogatnia a háborút, (és Orbán Viktor azt mondta, hogy jelenleg ez Magyarország érdeke) ebből nekem az jött le, hogy más ország támogatni fogja katonákkal illetve ha Magyarország érdeke úgy kívánja, akkor támogatni fogja a háborút.
A németek azt mondták, hogy 2029-ig tudnak felkészűlni egy Oroszország elleni háborúra és hát még sok hasonló kijelentés más országok vezetőjétől is, de ekkor eszembe jutott, hogy a covid időszak alatt Orbán Viktor azt mondta egy beszédében, hogy a jelen helyzet nem rózsás, de nagyon felkell készülnünk, mert 2030-ban olyan változások fognak történni, ami az életünket nagyon megfogja nehezíteni.
Tudom, hogy azért tervszerűen zajlanak a dolgok, nem csak sodródnak az események és azért érdekel, hogy mit akarnak összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!