Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi történt a régi szép illumin...

Mi történt a régi szép illuminátus korszakkal, amikor minden popsztár videoklipjét illuminati szakértők elemeztek ki?

Figyelt kérdés

Katy Perry

https://www.youtube.com/watch?v=0KSOMA3QBU0

Kesha

https://www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt48

Tele volt az illuminatis elemző videókkal a youtube.

Most kijött ez a Charlie angyalai borzalom, amiben legalább ugyanennyi szublimációs üzenet van, de már senki sem elemzi.

https://www.youtube.com/watch?v=leopt__ATR0

Mi történt? Az illuminati elfogta őket?

2020. febr. 9. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Megették a gyikemberek mindet és egy dimenzió kapun keresztül szublimáltak egy magasabb szintre 🤦
2020. febr. 9. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
A sok elemzéstől ők maguk is illuminátussá váltak. Ez a csapda benne.
2020. febr. 9. 18:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A Katy Perrys videóról én csináltam elemzős videót.

Azóta már a dualitás fölé emelkedtem, és felismertem, hogy egyáltalán nem fontosak ezek a dolgok.

2020. febr. 9. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Shane nem ér rá elemezni.
2020. febr. 10. 10:53
 5/5 D-Mano ***** válasza:

Remélhetőleg azon emberek emlékezetébe tűntek, akik ezeket a videókat nézték. A tudást megkapta az emberiség.

Kérdés, hogy képes-e az ember ezeket az ismereteket, ezt a tudást használni VAGY csak arra (volt) jó az összeesküvős írásokat olvasni, videókat nézni, mint amiért mozizni szokás: egy kis (önálló aktivitást, erőfeszítéseket nem igénylő) rejtély, egy kis izgalom a tespedt munkában robotolós-fotelben tespedős monoton mindennapokban: az érzése annak, mintha ezektől az ismeretektől az ő élete is valamivel több, nagyobb jelentőségű lenne...

A 2000-es évek első 1-2 évtizedében a Föld-i sorserők olyanok voltak, hogy megkaphassuk a tudást a háttérben működő valódi igazságról. A Mátrix című film pont fél évvel az ezredforduló előtt jött ki, egy atomrobbanás erejével mondta bele az igazságot az emberek képébe ("Akinek van füle a hallásra, hallja meg!" -Jézus Krisztus)

A Mátrix film kirobbanó kezdete, és az azután sorra kijövő videók, írások a háttérhatalomról megadták a tudást, a lehetőséget az embernek, hogy kiszabaduljanak az úgymond Mátrixból.

Nekem úgy tűnik, mindhiába...

A tudás nem csak egyfajta érdekesség, a tudást aktívan működtetni is kell.

[link]

Ha tudni szeretnéd mi lenne az irány, akkor ezen emberek előadásait érdemes nézned:

Tóth Bálint

Tóth Ferenc

Géczy Gábor

Pap Gábor

Ezeket a blogokat érdemes olvasni:

[link]

[link]

De az ezeken a helyeken megszerzett tudást működtetni kell, nem pedig az érdekesség miatt nézni, olvasni, és, ami a legfontosabb, ne csak azért kutasd ezt a tudást, hogy utána te is jólmegmondhasd az igazságot mindenkinek, amellett, hogy ezen információk terjesztése valóban fontos. Élj ezen tudások szerint, ha fontosnak tartod ezt.

Visszatérve szorosabban a kérdésedhez. A 2000-es évek első egy-két évtizede arról szólt, hogy az emberiség megkapta a tudást. Most azok az sors-idők jönnek, hogy meglássuk, mire megy az emberiség a megkapott tudással.

2020. febr. 28. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!