Rex százados tudta hogy Vader igazából Anakin?
Ha igen, mit gondolt. Harcolt ellene?
Jó barátok voltak, de úgy tudom nem állt Vader mellé.
Valamint még egy kérdés. Úgy tudom hogy az 501-es légió Vaderhez csatlakozott, miért? Ez a 66-os parancs műve hogy a klónok átálltak a sötét oldalhoz?
klonok nem a jediket szolgaltak hanem a koztarsasagot vagyis igy az uralkodot
nem tartoztak huseggel a jediknek, parancs miatt harcoltak veluk
es igy majd ellenuk is
Ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem tudta, ha nem is magától, de Ahsokától esélyes hogy megtudta, aki ugye tisztában volt vele hogy Anakin=Vader.
A második kérdésre pedig az a válasz, hogy nem csak az 501-esek csatlakoztak a Birodalomhoz, hanem hivatalosan minden klón, mégpedig a 66-os parancs pillanatában. A gyakorlatban persze voltak kivételek (az egyik pont Rex), és a későbbiekben is elég sokan voltak akik "öntudatra ébredtek". A Bad Batch sorozatban elég részletesen be van ez mutatva.
Áh, már értem, Rexnek pedig kivették ezért nem állt át a sötét oldalhoz. Köszönöm a választ!
Egyébként azt lehet tudni körülbelül hány klón vette ki a chipet és nem állt át Palpatinehoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!