Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van aki egyszerre Trónok...

Van aki egyszerre Trónok Harca és Gyűrűk Ura rajongó is?

Figyelt kérdés
2024. jún. 5. 08:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Vagy aki szereti a Gyűrűk Urát, az tuti utálja a Trónok harcát a sok szex miatt
2024. jún. 5. 08:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Mind a kettőt imádom.
2024. jún. 5. 08:52
 3/10 Kedves Vezető ***** válasza:
54%

A Trónok harca nem egydimenziós karaterekkel van tele, többnyire emberek vannak, jó és rossz döntésekkel, tulajdonságokkal.

Én nem útálom A nagyszabású gyűrűs mesét, szimplán érdektelen.

Úgy A Trónok volt az első olyan sorozat, ami könyv minőséget nyújtott a témában, azáltal hogy nem film, így nem minden szempontból fair az összehasonlítás, persze, van Gyűrűs sorozat is, de mégis valahogy a Gyűrűk ura filmekkel hasonlítják a mai napig az emberek a Trónokat, most kiegészítve a sorozzattal.

2024. jún. 5. 09:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2024. jún. 5. 09:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőt szeretem és tisztában vagyok azzal is, hogy A Gyűrűk ura nélkül nem létezne valószínűleg a Trónok harca sem. Vagy ha létezne is, egyáltalán nem olyen lenne, mint amilyen.
2024. jún. 5. 09:51
 6/10 anonim ***** válasza:
*olyan
2024. jún. 5. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen mindkettőt szeretem.
2024. jún. 5. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt a következtetést, miből vontad le? Az egyetlen dolog amiért utálni lehet a Trónok harcát, az az utolsó évad...A Gyűrűk Ura pedig hibátlan alkotás!Az egyik hihetetlen utazásra hívja a képzeletet, a másik ugyanezt teszi, de valahogy valóságszerűen(most engedjük el a sárkányok, zombik és boszorkányok megjelenését)
2024. jún. 5. 18:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenceim
2024. jún. 5. 18:51
 10/10 anonim ***** válasza:
95%

Ez már sokadik ostoba, provokatív Trónok Harca inspirálta kérdésed.

Nekem mindkettő író munkássága nagy kedvencem, akárcsak C. S. Lewis, Neil Gaiman, Terry Pratchett, Brandon Sanderson, akik szintén nagyon másféle fantasy történeteket írtak/írnak. Egy értelmes ember több, különböző dolgot tud élvezni, illetve aki nem szereti a Trónok Harcát, egyáltalán nem biztos, hogy a szex (ami közel sincs annyira jelen, mint ahogy te azt előadód) jelenetek miatt.

2024. jún. 6. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!