Mennyit érhet egy teljes trilógia Gyűrűk ura filmekből, jó állapotú vhs kazettán? Gyűjtői értéke biztos van, tehát nem átlag emberek között gondoltam.
Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 12:08
1/4 anonim válasza:
Nem sokat. Rengeteg darabot adtak el belőle, szóval nem akkora ritkaság hogy értékesnek számítson. Ilyen dolgok maximum eredeti, bontatlan csomagolásban lehetnek értékesek, mert úgy már egyből ritkaságnak számítanak.
2/4 anonim válasza:
Hát a Két torony nekem is megvan eredeti vhs-en nem hinném hogy sokat érne a többivel együtt se,nem lehet olyan ritka,maga a film se olyan régi még ahhoz képest talán majd egyszer lessz értéke
3/4 harebell válasza:
Rengeteg háztartásban megtalálható (volt) vhs-en, nem számít ritkaságnak, így szerintem nincs különösebb gyűjtői értéke. Ha valami limitált, díszdobozos kiadás lenne, akkor esetleg.
4/4 anonim válasza:
Ha hasonló kérdés merül fel bennem, megpróbálom megnézni a neten az árát, mintha venni szeretnék. Pl. jófogás, vatera, facebook marketplace - a többi hasonló eladó termék ára irányadó lehet.
Egyesével 1000Ft körül vannak, a trilógiát valaki 6000-ért hirdeti. Persze nem biztos, hogy kell is valakinek ennyiért, de a nagyságrend azért látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!