Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mennyit érhet egy teljes...

Mennyit érhet egy teljes trilógia Gyűrűk ura filmekből, jó állapotú vhs kazettán? Gyűjtői értéke biztos van, tehát nem átlag emberek között gondoltam.

Figyelt kérdés
2023. aug. 27. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokat. Rengeteg darabot adtak el belőle, szóval nem akkora ritkaság hogy értékesnek számítson. Ilyen dolgok maximum eredeti, bontatlan csomagolásban lehetnek értékesek, mert úgy már egyből ritkaságnak számítanak.
2023. aug. 27. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát a Két torony nekem is megvan eredeti vhs-en nem hinném hogy sokat érne a többivel együtt se,nem lehet olyan ritka,maga a film se olyan régi még ahhoz képest talán majd egyszer lessz értéke
2023. aug. 27. 13:13
 3/4 harebell ***** válasza:
100%
Rengeteg háztartásban megtalálható (volt) vhs-en, nem számít ritkaságnak, így szerintem nincs különösebb gyűjtői értéke. Ha valami limitált, díszdobozos kiadás lenne, akkor esetleg.
2023. aug. 27. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
24%

Ha hasonló kérdés merül fel bennem, megpróbálom megnézni a neten az árát, mintha venni szeretnék. Pl. jófogás, vatera, facebook marketplace - a többi hasonló eladó termék ára irányadó lehet.

[link]

Egyesével 1000Ft körül vannak, a trilógiát valaki 6000-ért hirdeti. Persze nem biztos, hogy kell is valakinek ennyiért, de a nagyságrend azért látszik.

jan. 26. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!