Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a sorozat(ok), amit...

Melyik az a sorozat(ok), amit újra tudnál nézni?

Figyelt kérdés
Általában csak filmeket szoktam újra nézni, azt se nagyon gyakran. De nagyon unatkoztam, úgyhogy újranéztem a The walking dead-et (legalábbis az első évadokat) és meglepett mennyire "működik", másodjára is jó volt, lekötött. Te melyik sorozatot tudnád újranézni, láttad már többször?

jún. 2. 16:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
Sherlock BBC
jún. 2. 16:12
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Láttam már többször is:

The walking dead, odaát, the 100, vámpírnaplók, originals, legacies, grimm....

Volt még pár horror sorozat is, de most sehogy nem jut eszembe a címűk. Rengeteg sorozatot nézek és több sorozatot néztem már újra elejétől a végéig, van amit többször is. Van ami nagyon jól á van gondolva és hiába tudod a legtöbb résznél, hogy mi lesz benne, meg hogy hova tart a sorozat, de valahogy élvezetes marad és esetleg mivel nem kifejezetten a beszélgetésekre és a felszínes részletekre koncentrálsz mint először, sok részletet megfigyelhetsz.

Van pl az így jártam anyátokkal sorozat, azon belül van a "sörkules" rész, ott mikor nézik az első videót (talán videa oldal volt, nem rémlik hirtelen), ott van oldalt a második videó is, ami akkor még el se készült, csak privát fiókra gondolom feltolták a 2 videót és egyszerre leforgatták a megnézős jeleneteket. Elsőre senkinek nem is tünt fel ez.

jún. 2. 16:57
 3/13 anonim válasza:
71%
Egy pörgős nyár
jún. 2. 17:22
 4/13 TR75 ***** válasza:
60%
Szomszédok
jún. 2. 17:31
 5/13 anonim ***** válasza:
61%
Odaát, Trónok Harca, Sárkányok háza, Gintama, Breaking Bad
jún. 2. 17:35
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Trónok Harca ,1883, Banshee
jún. 2. 18:07
 7/13 Kedves Vezető ***** válasza:
61%

See

Silo

3 test probléma

Parasyte Maxim

Paraziták

Trónok Harca

Altered Carbon

Preacher

Westworld

Kiút

Death Note

Black Mirror

jún. 2. 18:25
 8/13 anonim ***** válasza:
61%
Lost, Prison Break
jún. 2. 19:00
 9/13 anonim ***** válasza:
53%

Én is inkább filmeket szoktam újra nézni, filmeket szeretem inkább, de azért van 2 klasszikus sorozat, ami nem túl hosszú, viszont izgalmas, többször ismétlik a tv-ben, és megúnhatatlan:

Knight Rider (az eredeti)

Medicopter 117 - Légimentők

jún. 2. 19:27
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Fura lesz nektek a lista.

A palota ékköve (6× már láttam), Crash Landing, Queen's Gambit, A királyi ház kincse, Kezdő krónikás.

jún. 2. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!