Melyik az a sorozat(ok), amit újra tudnál nézni?
Láttam már többször is:
The walking dead, odaát, the 100, vámpírnaplók, originals, legacies, grimm....
Volt még pár horror sorozat is, de most sehogy nem jut eszembe a címűk. Rengeteg sorozatot nézek és több sorozatot néztem már újra elejétől a végéig, van amit többször is. Van ami nagyon jól á van gondolva és hiába tudod a legtöbb résznél, hogy mi lesz benne, meg hogy hova tart a sorozat, de valahogy élvezetes marad és esetleg mivel nem kifejezetten a beszélgetésekre és a felszínes részletekre koncentrálsz mint először, sok részletet megfigyelhetsz.
Van pl az így jártam anyátokkal sorozat, azon belül van a "sörkules" rész, ott mikor nézik az első videót (talán videa oldal volt, nem rémlik hirtelen), ott van oldalt a második videó is, ami akkor még el se készült, csak privát fiókra gondolom feltolták a 2 videót és egyszerre leforgatták a megnézős jeleneteket. Elsőre senkinek nem is tünt fel ez.
See
Silo
3 test probléma
Parasyte Maxim
Paraziták
Trónok Harca
Altered Carbon
Preacher
Westworld
Kiút
Death Note
Black Mirror
Én is inkább filmeket szoktam újra nézni, filmeket szeretem inkább, de azért van 2 klasszikus sorozat, ami nem túl hosszú, viszont izgalmas, többször ismétlik a tv-ben, és megúnhatatlan:
Knight Rider (az eredeti)
Medicopter 117 - Légimentők
Fura lesz nektek a lista.
A palota ékköve (6× már láttam), Crash Landing, Queen's Gambit, A királyi ház kincse, Kezdő krónikás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!