Mi ennek a sorozatnak a címét?
Figyelt kérdés
Régebbi orvosos sorozat. A múltban kezdődik ahol ha jól emlékszem az orvos férfi ellop egy akupunktúrás készletet amit mikor használt a mi jelenünkbe került. A jelenben pedig van egy női orvos aki teljesen megveti a nyugati orvoslást mert ha jól emlékszem valakije abba halt bele hogy nem vitték el rendes kórházba. A két orvos találkozik és mivel a férfi amellett hogy ezt az orvoslást űzi mellé még a pénzért dolgozik ami a nőnek méginkább nem tetszett. Aztán valahogy mind a ketten visszakerülnek a múltba ahol a fickót meg üldözik a lopás miattjún. 1. 05:58
1/3 anonim válasza:
Myeongbulheojeon (Live Up to Your Name, 2017)?
2/3 Közveszélyes Kontár válasza:
"nyugati orvoslast"
keleti akart lenni?
amugy pedig nem mondhati hogy pusztan keleti eredetu hanem kinai, kelet fogalom sokkal nagyobb helyet takar
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
Régen volt már nem emlékeztem pontosan. Az égtájra rosszul emlékeztem és nem vagyok teljesen tisztában vele mert csak a felíratból emlékeztem a kifejezésre. Köszönöm
jún. 1. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!