Tényleg ez a lány fogja játszani Aranyhajt?
Valamelyik oldalon azt látom, hogy ez még nem dőlt el. Valamelyiken meg azt, hogy ez hivatalos...
Avantika a színésznő neve és barnabőrű, fekete hajú.
Miért?
Ha a Netflix csinálna egy filmet egy ázsai Aranyhajjal még normális is lenne.... De ez Disney live!
Ha Hamupipőke ugyanúgy szőke, fehér maradt és Belle is barna, fehér, sőt még Jázmin és Mulan is tökéletes.
De Arielle-t miért kellett elrontani, és most Aranyhajt is?
Nekem Tiana az egyik kedvenc disney hercegnőm, nem vagyok rasszista. De azt sem tudnám elfogadni ha Tiana-t egy szőke fehér lány játszaná. Ez egy DISNEY film. Nem úgy kéne kinéznie a karakternek mint a DISNEY mesében?!
#13 Áh, értem, elnézés kérés elfogadva. Plusz egy info a további életedhez: attól, hogy kijelented, hogy "igazam van" még nem lesz igazad.
Egyébként őszintén minden jót kívánok! Sokan köpködik a mai fiatalokat, de szerintem királyok vagytok! Főleg, hogy sajnos nincs/nem lesz könnyű dolgotok az életben (már nekem sincs, 30+ vagyok). Szóval szopó, de kitartást!
Egyetértek a 17essel, valóban a fehér bőr logikus a sellőknek. És most nem kukacoskodnék, de én úgy tudom, Ariel Norvégia körült lakik/ játszódik a mese.
De már ezt a pc-séget annyira túltolják😩, nem lehet egy normális filmet találni lassan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!