Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » David Lynch filmjeinek van...

David Lynch filmjeinek van sztorija vagy csupán rémálomszerű, szürreális jelenetek egymásra pakolásai?

Figyelt kérdés
2024. máj. 12. 18:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egy kérdés nem arra van, hogy vitázzanak alatta, azt privátban kell. Persze akinek feltűnési viszketegsége van, az nyilván közönséget igényel.

És nem hiszem, hogy csak belelátom. Abból, hogy Lynchet szélhámosnak nevezed, elég érthetően az jön át, hogy mi, akik szeretjük, szerencsétlen gyökér balekok vagyunk, akik át lettünk verve.

De én ezt itt be is fejezem. Nem fogok óvodás szintre süllyedni.

jan. 20. 14:42
 12/14 anonim ***** válasza:

#9 Privát: "Tudod, a kérdésnél a kérdésre kell válaszolni, nem pedig vitázni. Az téged minősít, hogy mindenáron közönséget akarsz a vitádhoz."

Igen, én ezt megtettem, válaszoltam a kérdésre. Te meg belémálltál és nekiálltál vitázni velem. Aztán amikor számodra kínos lett, megpróbáltad ezt privát csatornára vinni és én ennek nem adtam helyt, visszahoztam ide. Vagy befejezed public és privát is, vagy folytathatod, de mindig vissza fogom hozni ide.

UI.: Mint mondtam - bár törölték -, nem válaszolok privát üzenetre. Legyen már benned annyi gerinc, hogy nyilvánosan vállalod a mondanivalódat.

jan. 20. 14:48
 13/14 anonim ***** válasza:

#11 "Egy kérdés nem arra van, hogy vitázzanak alatta, azt privátban kell."

Szerinted. De ez nem így van. Ez alapján szintén rengeteg kérdést lehetne törölni erről az oldalról, nagyjából 80-90%-át a kérdéseknek.

A másik, hogy a belekötésed - amivel elkezdted a vitát - sem privátban érkezett hozzám, hanem itt, nyilvánosan. Már itt bukik a kis szenteskedő 'vitatkozni privátban kell!' szöveged.

"Abból, hogy Lynchet szélhámosnak nevezed, elég érthetően az jön át, hogy mi, akik szeretjük, szerencsétlen gyökér balekok vagyunk, akik át lettünk verve."

Ez az értelmezés még mindig csak a te fejedben létezik és tőlem aztán te úgy értelmezed félre a mondataimat, úgy veszed őket magadra ahogy akarod és úgy sértődsz meg rajtuk, ahogy akarsz! Nekem ehhez semmi közöm. Te azt látod bele, hogy ez volt a közlésem, megsértődtél a saját feltételezéseiden, rendben van! 😃 Legyen így. Nyugodtan hidd magadról azt, hogy "szerencsétlen gyökér balek vagy, aki át lett verve". Valószínűleg tényleg így van, ezért fáj ez neked ennyire!

"Nem fogok óvodás szintre süllyedni." - Először is el kéne rugaszkodnod onnan, hogy legyen honnan visszasüllyedni.

jan. 20. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne írogass több privátot, nem olvasom el őket.
jan. 20. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!