Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » David Lynch filmjeinek van...

David Lynch filmjeinek van sztorija vagy csupán rémálomszerű, szürreális jelenetek egymásra pakolásai?

Figyelt kérdés
2024. máj. 12. 18:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Van. Szögegyenes, totál érdektelen, mindössze 2-3 mondatban összefoglalható történeteket mesél el 2-3 órás "művészfilmekben". Az a fickó egy szélhámos.
2024. máj. 12. 19:14
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Utóbbi.
2024. júl. 13. 15:18
 3/14 anonim ***** válasza:

1 és 2 elég durván általánosít, és ebből kifolyólag butaságot irnak. Gondolom, csak az utolsó 3 filmjét látták.

Ott van az Elefántember, a Dűne, a Kék bársony, a Veszett a világ és a Straight Story. Ezeknek teljesen érthető és követhető sztorijuk van.

jan. 18. 11:46
 4/14 anonim ***** válasza:
#3 Azért csak levágtad, mely filmeket értettem a "szögegyenes, totál érdektelen, mindössze 2-3 mondatban összefoglalható történetek" alatt, úgyhogy olyan nagy butaságot mégsem írtam. :)
jan. 18. 13:31
 5/14 anonim ***** válasza:
4: Attól, hogy egy film sztorija 2-3 mondatban összefoglalható, még nem lesz rossz film. Vagy akkor ennyi erővel a világ filmjeinek 60-70%-a rossz.
jan. 18. 14:58
 6/14 anonim ***** válasza:

#5 Ezt írtam: "Szögegyenes, totál érdektelen, mindössze 2-3 mondatban összefoglalható történetek"

Így egyben az összes jelzővel.

jan. 20. 09:53
 7/14 anonim ***** válasza:
6: Számodra totál érdektelen, ez okés. De azért ne akard már a privát véleményedet általános tényként beállítani!
jan. 20. 10:04
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 És te milyen jogon mondod meg bárkinek, hogy mit csináljon, mit ne csináljon?!
jan. 20. 10:15
 9/14 anonim ***** válasza:
8: Nem mondom meg. De olyan esetben, mint az 1-esed, illene hozzátenni, hogy ez a te véleményed.
jan. 20. 10:33
 10/14 anonim ***** válasza:

#9 Látom, töröltetted a hozzászólásom, szóval akkor mégegyszer:

1. De, megmondtad.

2. Miért kellene hozzátennem, hogy ez az én véleményem? Nem volt számodra egyértelmű, hogy ez az én véleményem? Azért, mert neked az nem egyértelmű, hogy az emberek a véleményüket írják le, ezért minden hozzászólónak azzal kellene kezdenie a hozzászólását, hogy az az ő véleménye? Nem gondolod, hogy te mész szembe az autópályán?

(Töröltetheted ezt is, de ezt már kimásoltam, hogy ne kelljen annyit körmölnöm.)

jan. 20. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!