Megnézhetem a Majmok Bolygója a Birodalom című filmet ha nem láttam a trilógiát?
Figyelt kérdés
Nem láttam az előző részeket, kötődnek egymáshoz? Vagy így is megnézhetem?2024. máj. 9. 17:07
1/4 anonim válasza:
Úgy tudom a jelenleg hatályos törvények nem tiltják.
2/4 anonim válasza:
Miért ne
Olvasd el Wikipédián a cselekmény részt az "előzmény" filmekről annyira képben leszel hogy tudni fogod ha utalnak rá
4/4 anonim válasza:
Ezek mozifilmek. Azért készítik őket, hogy minél többen megnézzék. Tömegfilmnek szánják őket, így azok számára is érthetőnek kell lennie, akik nem tudnak semmit az előzményekről.
Még ha van is bennük kapcsolódás a korábbi történetekhez, akkor is legfeljebb csak tartalmasabb az élményed, ha ismered az előzményeket.
A történet leírása szerint ez a konkrét film évszázadokkal a korábbi történetek után játszódik, így közvetlen folytatólagossága nincs az előző sztoriknak benne. Amit ismerned kell az előzményekből, azt meg el fogják mesélni.
De ha nagyon érdekel, akkor megnézheted az előzmény filmeket is előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!