A DC és Marvel karakterei (hősök, antihősök, gonosztevők) közül melyek azok, akik még nem kaptak figyelmet/kerültek terítékre, de amúgy hatalmas potenciál rejlik bennük, és saját filmben és/vagy sorozatban is szeretnék őket az emberek?
Rengeteg ilyen van nehéz lenne felsorolni viszont (sajnos) a végjáték után ez a műfaj elkezdett lecsúszni a lejtőn a sok woke,LMBTQ,BLM túltolása miatt pl Marvelek,Madame Web
Ezt nem azért írom mert bajom lenne a női szuper hősökkel
Az a baj hogy vártam pl a BlackAdamet,Örökkévalókat de hát..
Szerintem ennek a műfajnak egyelőre pihennie kell
Sam Wilson - Sólyom
Clint Barton - Sólyomszem
Flint Marko - Homokember
Norrin Radd - Ezüst Utazó
Bucky Barnes - A Tél katonája
#2 Clint Barton - Sólyomszem
Bucky Barnes - A Tél katonája
Sam Wilson - Sólyom
Ők kaptak sorozatot
Homokember,Ezüstutazó SZERINTEM nem olyan karakterek akik bevonzanánk a nézőket
-Booster Gold
néha néha feltűnt mellék szerepként, talán a legelső justice league animációs sorozatban volt egy teljes része ami csak rá összpontosított, de én szívesen megnéznék egy filmet róla, akár sorozatot
annyira nem követem de talán az új James Gunn féle új dc univerzumban már pedzegette Gunn hogy lesz filmje, aztán lehet csak pletyka volt nem tudom
-Etrigan
ő is szerepelt már egy filmben mellék karakterként, szerintem nagyon jó karakter, főleg mikor a rímeket tolja:)
-Lobo
pár helyen már fel-fel bukkant animációs téren, szerintem aki ismeri a DC-t tudja mennyire király ez a karakter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!