A Wolfenstein megfilmesítésében mekkora potenciált láttok?
Hát... DooM 2005, megvan? Na még annál is rosszabb, plane ha figyelembe vesszük a full-nő DooM filmet :/
Tiszta Polkorrekt lenne az egész.
Inkább ne. Ráadásul a WarCraft: Kezdetek sem lett valami siker.
Ha megjelenik akkor én 😂🔫
Amúgy a Sima, vagy a 3D-re gondolsz? A sima egy keresgélős, míg a 3D az egy liftezős non-stop náciölős film lenne.
De ha kell egy ilyen film akkor ott van egy vígjáték, keresd meg. A fekete, a furfangos had, a szexi áruló meg az amerikai kém csapatot alkotnak. Tehenezés is van benne meg minden ami kell :) -Top Secret-
#4. válaszoló:
Wir haben Plichmitten und der Heimblatt.
A filmipar egyre óvatosabb a játék-filmesítésekkel.
Nem véletlen, ezek nem szoktak sikeresek lenni.
Hasonló a helyzet, mint a sikerkönyvek megfilmesítésével, az igazi rajongók ritkán kapják pont azt, amit várnak.
A Doom-ot mint buktát említették, mondjuk az simán mint film is egy kalap nyúlbogyó volt.
De nem igazán lett blockbuster a Hitman, a WOW, a Tomb raider sem, megbukott a Max Payne is, a Rampage sem hozta azt, amit vártak, most néztem meg a Monster Huntert, hát, ez sem lesz év filmje, pedig látvány van dögivel, csak állati agyatlan.
A Wolfenstein lehetne jó, de elveszne a rengeteg hasonló világháborús film közt.
Jelenleg amiből én úgy látom, lehetne állati ütős film, az a Cyberpunk 2077.
Csak ne Emmerichnek adják. :D
"a Halo széria"
De még mennyire. De mindig meghal, amikor valaki elkezdené.
Kár.
A Forward unto dawn szerintem reményt keltő. Tutira lehetne ebből jó sci-fi.
Reménykedjünk, hogy a sorozat jó lesz.
Tudod 8, most látom ezt először (Halo TV sorozat).
Attól félek, hogy nem fogja követni a játékot és hozzá is fognak adni sok romantikát, más színű karaktert más jellemzőkkel (talán egy másik fajt is), stb.
Forward Unto Dawn: Hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!