Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Apple tv hogyan működik ?

Apple tv hogyan működik ?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja vásároltam egy MacBookot és már a vásárláskor is láttam, hogy három hónap ingyen Apple tv jár hozzá. Most küldött egy ilyen értesítést is, na mondom aktiválom már.

Azzal minden rendben ment elvileg, viszont meglepett, hogy fizetni kell a filmekért ha nézni akarom őket?? Őszintén sosem használtam, most is csak gondoltam élek a lehetőséggel és kipróbálom milyen ez. Azt hittem mivel van egy aktív tagságom akkor így a filmekért + ba nem kell fizetni. Ez tényleg így működik vagy én csináltam valamit rosszul?

2024. máj. 3. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Az apple már csak ilyen, minden szarért külön kell fizetni.
2024. máj. 3. 17:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Az apple tv nem csak a filmekről szól, nyilván ha filmet akarsz nézni jó minőségben fizetned kell mint bárhol máshol.
2024. máj. 3. 18:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt értem, de nekem ez furcsa hogy még külön a filmért is fizetnem kell🤔Azt hittem olyasmi ez mint a netflix fizetek egy havi tagságot és azon belül a filmekért pluszba nem kell
2024. máj. 3. 19:18
 4/4 anonim ***** válasza:

#3 netflixen nem tudom hogy van-e ilyen, de más streamingen pl a premier mozifilmek után ugyanúgy kellett külön fizetni.

És mondom még egyszer, ez az apple. Mindenért fizetni kell, nyilván többet mint máshol.

2024. máj. 3. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!