Aki szokott dark weben a stranger chaten lógni, ahhoz szólna a kérdésem.: Miért nem hozza be az oldalt se a laptop, se a mobil, Apple, se Samsung? Másnál sem működik?
Esetleg tudna valaki valami hasonló oldalt?
Nem vagyok informatikus természetesen, ez látható is gondolom. De nekem az az oldal fontos volt. ( ne képzeljetek nagy dolgokat. De vad idegenek előtt könnyebben megnyílok. Az az oldal volt a pszichológusom -nem, Magyarországon nem találtam szakértő- , magányomban a barátom, az angol nyelvet is ez által tudtam fejleszteni és szexuálisan is sokat segített.
Egyèbként izgalmas volt és érdekes, ha a 99% idiótát/kíváncsi gyerekeket/csalókat/pedofilokat-bár szerintem inább csak olyan ember volt, aki szűrt...stb levonjuk.
Nem tudok normális oldalon beszèlgetni olyan emberekkel, akik nincsenek felkészülve rám. Ott elfogadtak.
Segítsetek nekem egy kicsit légy szíves!
Btw *( plusz előny volt a nem magyar mentalitás is).
Millió anonim chat van a clear és a dark weben is, honnan a francból tudjuk te éppen melyiken lógtál?
Lehet hogy megszűnt a host, és átkerülte egy másik szerverre chat oldal.
Dark weben nem ritka az ilyen, sőt elég gyakran tűnnek el oldalak, vagy kerülnek át másik hostra.
Duckduckon csak egyszerűen dark web chat room-ot írtam be a keresőbe. Kb a 2. Találat. Ott kiadja a 2019-es listát (ami megváltozott, de évszámtól függetlenül ugyanaz ) .Katt. Deep web links: [link]
Avagy talk to John Doe - Stranger chat.
Ez nem mükszik.
Megnéztem a linket, nekem se működik. Mint írtam, az ilyen .onion oldalaknál nem ritka, hogy egyik napról a másikra elérhetetlen lesz az oldal.
Sajnos ez ilyen.
De már vagy másfél éve kitűnően működik és van pár ismerősöm onnan, akik jóval régebb óta használták még abban a korszakban, amikor nem volt komolytalan és felkapott a dark web és nem volt annyi kíváncsi ember, hanem arra használták az oldalt, amire való volt (random chat/ link csere )
Ez egy régi történet. Nem csak egy hirtelen keletkezett és gyorsan eltűnt oldal. 😢
Bármi javaslat, ami olyan mint ez volt és működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!