A Hasadás című 2011-es filmnek mi az értelme a végén? Mi a helyzet?
A helyzet az, hogy nincs mögötte tartalom.
Mi történt kint?
Miért indultak kísérletek, ami alá a kislányt is vetették?
Mi a szerepe a menedékadónak?
Miért vitték el csak a kislányt?
Miért hagyták életben őket?
Etc...
Hiányérzetem volt az egész film alatt, az utolsó 30-35 percet már csak azért néztem végig, hogy megtudjam, mivel zárják, de ott sem derült ki semmi...
Leginkább az itt a kérdés, minek voltak kísérletek, amiért elvitték a gyereket?
Már-már belegondolok, hogy van-e második része a filmnek? Tudtok ilyenről?
Szerintem az egy jó film, mert jól bemutatja, hogy egy ilyen válsághelyzetben, hogy megváltoznának az emberek. A vége meg a sima kilátástalanság, kijut a lány, valameddig lesz levegője, aztán meghal ott, ahol van. Vagy talán valahová odaér? Ezt nyitva hagyja a film. Kemény film, de elég reális véleményem szerint.
A prepper szegény felkészült, de nem tudta megvédeni magát másoktól... majdnem sikerült neki, de mégsem. Ez is az emberi élet törékenysége, az élet kiszámíthatatlanságát mutatja.
A kislány elrángatását én sem értem, már nem is nagyon emlékszem rá, régebben láttam, de megölniük a többieket nem volt szükséges, minek gyilkoltak volna feleslegesen?
Azért nem tudtak kimenni. A prepper tudta csak a wc-kijáratot.
Mondjuk elég nagy baki, hogy odajártak üríteni, a hullát is odadarabolták, a titkos ajtó mögé... Amiről ugye csak a prepper tudott, ő csinálta. Ez a végén baki, mert oda menekül a nő, magára zárja és egyben van wc és titkos helyiség... 😂
A film maga sokatmondó.
#7! A Jericho valóban jó, főképp eredeti nyelven. A szinkron borzalmas.
#8! A William R. Forstchen-féle irományról beszélsz? Annak van rendes vége és értelme szerinted?
Ja, én már semmit nem nézek szinkronnal. :-)
Igen, a Forstchen, ja. Szerintem fontos könyv, van két folytatása is.
A rendes vége alatt nem tudom mit értesz, valameddig eljutnak mindegyikben, a 2.,3. nem olyan érdekes nekem, de nézd meg a Molyon, hogy miket írnak róla... aztán meglátod.
Esetleg Bendell: Mélyalkalmazkodás-a is érdekelhet, az nem regény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!