Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyek a legjobb posztapokalip...

Melyek a legjobb posztapokaliptikus filmek (link nélkül), amelyről írtok nekem véleményt is spoiler nélkül?

Figyelt kérdés
ápr. 22. 01:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
Szexmisszió
ápr. 22. 10:38
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

#8 "A parton-t nem találom"

'Az utolsó part' címen is futott (eredeti címe On the Beach).

ápr. 22. 10:47
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszi #12! Így már tudom, láttam. Egész jó, ha jól emlékszem Ava Gardner, Gregory Peck, Fred Astaire, Anthony Perkins mesterművészekkel :)))
ápr. 22. 10:59
 14/22 TR75 ***** válasza:
100%

On The Beach (Veszélyes jövő, 2000.)

Ez egy másik feldolgozása Nevil Shute regényének, az aktuális jelenbe helyezve, és szintén jól sikerült adaptáció Russel Mulcahy rendezésében.

ápr. 22. 11:45
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
A Tarkovszkij féle Sztalker-t láttad már? Ha nem, akkor szívből ajánlom. Lassú, de nagyon elgondolkodtató, remek film.
ápr. 22. 11:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Csak az a feldolgozás sajnos nagyon kommersz.

ápr. 22. 11:53
 17/22 TR75 ***** válasza:
Nem kommersznek mondanám, inkább túl tévéfilmes.
ápr. 22. 12:56
 18/22 A kérdező kommentje:

A 2000-es On The Beach is megvt, valóban kissé kommersz, de egyszer nézhető, nem zs kategória.

#15! Igen! Ez egy alap film. Zseniális. A szoba, ami tulajdonképpen mindenre válasz ;) Nem spoilerezek, mindenkinek meg kéne néznie.

ápr. 22. 13:38
 19/22 A kérdező kommentje:
megvt=megvolt
ápr. 22. 13:39
 20/22 anonim ***** válasza:

Alice Határországban

Nem tudom, hogy beleillik teljesen a posztapokaliptikus/disztópikus világba, kicsit ez is, kicsit az is, de úgy igazából egyik se. Van 3 barát, együtt hülyéskednek Tokióban, aztán hirtelen eltűnik mindenki rajtuk kívül. Este pedig tudtukon és akaratukon kívül egy játékra regisztrálnak. Ha nyersz, akkor vízumot kapsz néhány napra (amikor nem kötelező játszani), ha vesztesz, nos, akkor meghalsz. A játékok különbözőek, érdekes szabályokkal amik gondolkodásra késztetnek. A céljuk megtudni, mi ez a világ, miért, hogy kerültek ide és hazajutni. Japán sorozat, 2 évados, elvileg készül a 3. évad. Netflix-es, van szinkron is hozzá.

ápr. 22. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!