Ajánlanátok zombis sorozatokat?
Régebben a The walking dead-et néztem viszont úgy talán 4. évad fele unhattam meg (vagy ott hogy megfertőződnek e börtönben). Tetszett az a része ahol a túlélésről volt szó viszont az emberek között egy idő után túl sok volt a bonyodalom és valahogy nem is tudtam megszeretni a főszereplőket így egy idő után unalmassá vált, úgy éreztem nem tart semerre a sorozat.
Valami olyasmi érdekelne ami apokaliptikus világban játszódik, a túlélés van a központban de nem megy el gagyi akció film stílusba tulzottan.
ui: nem muszály hogy szigorú értelemben zombik legyenek, lehetnek fertőzöttek vagy mutáns gombák
In the Flesh
Ez kissé rendhagyó..Ebben van gyógyszer a fertőzésre.Amit napi szinten adagolni kell a zombiknak.Persze a betegség nyomot hagy rajtuk..Az elfogott élőhalottakat kezelik, rehabitálják majd visszaengedik a társadalomba.Egy ilyen "gyógyult"zombi a főszereplő.Akit hazaengednek..
Az In the Fles remek sorozat, igazi dráma. En is ajánlom, ha rendhagyó zombis történetre is vevő lennél!
Spoiler!!!
Sajnos a 2. évad után kaszát kapott, és számomra nagyon nyitott maradt igy a sztory. Egyszerűen nincs vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!