Ami meg is érintett, és az egyetlen ami megérintett (aztán rá pár másodpercre kiderült, hogy feleslegesen hatódtam meg...), az Amikor szerelembe estünk.
2024. ápr. 18. 22:22
2/21 anonim válasza:
Mielőtt felkel a Nap (és a folytatásai is)
2024. ápr. 18. 22:47
3/21 anonim válasza:
Las Vegas,végállomás
2024. ápr. 19. 03:22
4/21 anonim válasza:
Ha valami vicceset szeretnék nézni, akkor Isi és Ossi. Ha valami retrót, akkor Dirty Dancing, ha valami meghatót, akkor Hosszú utazás vagy Vissza hozzád. Van egy kicsit thrilleresebb kedvencem: Nerve (Idegpálya).
Sok romantikus film van, amit szeretek. Hangulatfüggő, hogy éppen melyiket kapcsolom be, és szívesen nézek újakat is. Nem rég a Könnymester legendáját néztem. Mem volt rossz az sem.
2024. ápr. 19. 05:22
5/21 Cila52 válasza:
Szeretem a vicces romantikus filmeket A nász-ajánlat A menyasszony nevében és persze a Lagzi-randi nekem is kedvencem A több mint egy éjszaka Normális emberek Közelebb Karácsony hullámhosszán és persze a sportos romantikus filmeket na és a karácsonyi filmek közt is van gyöngy szem de szeretem az egyszerű filmeket is mint pl szerelem első lépésre de rengeteg jó film van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!