Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ennek a Zendaya nevű csajnak...

Ennek a Zendaya nevű csajnak mi a fene baja lett?

Figyelt kérdés
Amióta kijött az új Dűne film, a Facebook reels & shorts folyamatosan tolja a képembe ezt a luvnyát, amint a cingár testét mutogatja egyre hiányosabb öltözékekben. Most komolyan ekkora exhibicionista lett ebből a csajból emiatt a hülye film miatt? A Tom Holland meg csak vigyorog mellette, mint a tejbetök, nem is értem, hogy egy ilyennel hogy a fenébe tud együtt lenni, de hogy ez a csaj nem 100-as, az biztos, ennek valami flúgja lett.

#film #hírnév #rivaldafény #exhbicionizmus #vidám képmutatás #maradjmárnyugton
ápr. 11. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Hm....
ápr. 11. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Jah, tök jó csaj. Mi is a kérdés?
ápr. 11. 11:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a problémát. A facebook algoritmussal van bajod? Szerintem ha elrejted a Zendayás bejegyzéseket, akkor egy idő után nem tolja majd tovább a képedbe őket.
ápr. 11. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kifejezetten téged akar idegesíteni.
ápr. 11. 15:18
 5/7 PMC Wagner ***** válasza:
54%
a facebook stb algoritmus szerint dobálja neked a cuccokat. Elég ha egyszer csak vissza görgetsz egy róla szóló posztra és már ez van sajnos. Nekem az instagram például már hetek óta dobálja ki a keresőbe azt a félmesztelen uwus csajt amióta végig néztem egy reels videót. és rohadtul idegesít hogy a random tartalmak fele ez a lotyó. Szóval megértem hogy idegesít
ápr. 11. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Neked meg mi bajod?
nov. 5. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Te vagy egy ronda kis csajszi vagy aki irigykedik hogy másoknak nem kell rejtegetniük magát, vagy egy pali aki dühös hogy nem kaphatja meg őt. Mondom ezt egyébként úgy hogy Zendaya teljesen hidegen hagy, csak ez a vergődés már szánalmas
nov. 5. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!