Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ehez hasonló sorozat?

Sztojtund20 kérdése:

Ehez hasonló sorozat?

Figyelt kérdés

Hello Mr. Gu

Ezt a sorozatott nézztem most meg és nagyon tetszet nekem. Úgyan ilyet szeretnék meg nézzni egyetem munka érdek házasság asztán szerelem....

#egyetem #Ázsia #szerelem #Felirattos sorozat
ápr. 8. 17:21
 1/1 anonim ***** válasza:

"My Love from the Star" (2013-2014): Ez a sorozat egy különleges szerelem történetét meséli el egy idegen és egy híres színésznő között. Az egyetemi élet és munkahelyi szituációk is megjelennek, de a hangsúly a romantikus szálon van.

"Weightlifting Fairy Kim Bok-joo" (2016-2017): Ez a sorozat a sportolók életéről szól, különös figyelmet fordítva az egyetemi évek kihívásaira és a szerelemre. Vicces és szívmelengető történet, amely az egyetemista élet különböző aspektusait mutatja be.

"What's Wrong with Secretary Kim" (2018): A sorozat egy sikeres üzletember és hűséges titkárnője közötti romantikus kapcsolatot mutatja be. A munkahelyi környezet és a személyes élet összefonódik a történetben.

"She Was Pretty" (2015): Ez a sorozat egy női szereplő életét követi, aki gyermekkori szerelmét találja meg újra, miután a munkahelyi élet és a saját önértékelése is kihívások elé állítja.

"It's Okay to Not Be Okay" (2020): A sorozat egy pszichológiai klinika dolgozóinak életét és a mentális egészségi problémákat tárgyalja. A sorozat egyetemi életet és munkahelyi problémákat is bemutat, emellett érzelmi és romantikus szálakat is tartalmaz.

"Descendants of the Sun" (2016): Ez a sorozat egy katonai orvos és egy orvos kapcsolatát követi nyomon, miközben bemutatja a munkahelyi kihívásokat és a személyes életek alakulását.

Ezek a sorozatok különböző aspektusait érintik az egyetemi életnek, munkahelyi kihívásoknak és romantikus szálaknak, és mindegyik saját módján hozzájárul a drámai és komikus elemek keverékéhez.

aug. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!