A renitenshez hasonló sorozatok?
A reklámja alapján erről a sorozatról a Profilozók című francia mű ugrik be nekem.Annak a koppintása lehet,némi vígjáték elemmel bővítve..
A Renintens a HIP (Haut Potentiel Intellectuel) című francia sorozat magyar remake-je.
A Sherlock is elég hasonló hozzá, de a Hazudj, ha tudsz is elég közel áll stílusban.
A Rejtély nagyon más, de bizonyos hasonlóságokat fel lehet fedezni, pl. a különleges adottságokkal megáldott női főszereplő.
Régen volt egy Profiler című sorozat a rémes magyar Pszichozsaru alcímmel, az is elég jó volt, bár jóval komolyabb, olykor félelmetes, nem annyira humoros és, könnyed.
Az RTL leszinkronizálta. Tévében nem tudom, hogy adják-e (mintha láttam volna reklámját), de az RTL+on meg lehet nézni, lehet, hogy csak oda hozták ki A renitens nyomoz címmel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!