Milyen okból tilthatnak ki a sorozatbarát.club oldalon?
Nem muszáj.
Max akkor tilthatnak ki, ha trágárokat kommentelsz.
Nekem egyszerüen törölték a kontómat, mert a hibás link jelentésénél annyit beírtam 4-5 nem müködö linknél, hogy "szar a link", "ez is szar".
De nem is tiltás volt, hanem másnap egyszerüen nem létezett a fiók.
Egyébként ez nem egy tartalomszolgáltató, hanem csak egy szutyok adatbázis, ami linkeket tartalmaz másoknál létzö tartalmakhoz, amit az ember gugli segítségével is megtalál.
3 Akkor ezt nem tudtam. Amiket én néztem, azok mind csak linkek voltak más oldalakra.
Neked felyed van? :)
Feltölteni nem kötelező. Tiltás járhat letöltésért, kommentekben trágárkodás vagy az oldal /a közreműködőinek szidalmazása, linkek kivitele az oldalról, de olyanról is olvastam már, hogy az egyik felhasználó fogyatékos gyereke azzal szórakozott hogy ide oda tekergette a részeket és ezt az algoritmus átlagostól eltérő viselkesésmintának érzékelte ami logikus is, és kitiltotta az adott fiókot nyilván a hozzá tartozó ip címmel együtt.
Szóval igen, ez az oldal azoknak való akik rendeltetésszerűen képesek használni.+ A Duplikált fiókhasználat is tilos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!